Pozdrav svima. Može li mi neko objasniti kako to da kad idem na transfere, na aukciji za nekog igrača sa mnom se ravnopravno takmiči neko ko je manji level od mene. Evo na slikama možete vidjeti da je razlika izmedju mene i ovoga koji mi je drpio igrača ispred nosa čak četiri levela. Kako onda ja ne mogu da kupujem igrače koje kupuju igrači koji su četiri levela od mene bolji. Ne razumijem. Ovo je samo jedan slučaj, bilo je primjera da je razlika u levelima ogromna, po dvadesetak i više levela, samo što nisam uzeo screenshot. Molio bih nekoga za pojašnjenje, hvala. Inače, u novoj sezoni mi ide loše
3. mesto u grupi LŠ. Poslednje dve tekme sam ispratio. Današnji protivnik se pojačao skautima samo tako. Trebala mi pobeda da ostanem drugi, ali ništa od toga. Poraz. Nezaslužen, kao i uvek.
Sledeći protivnik u Pomada Ligi je šou. Lik ne igra saveze, ali nešto muti . Ovo je njegov kadar i nije tankovao nijednu sezonu. Prošle je bio 7.
Sve za jednog, jedan za sve
Ali ja ne vidim igrače sa više od 5 zvjezdica, u tome je problem
Pa i on ih vidi sa 5*. Isto kao i ti.
Ti si npr 25. nivo. Tebi je taj igrač na npr 95%, što je 5*. Početna cena za njega je 105 miliona.
Ja sam nivo 10. Meni je taj isti igrač 95%, što je 5*. Samo mi je početna cena npr 55 miliona.
Kao u savezima. Nije važan nivo, već kvalitet. TL je UNIVERZALNA za sve nas. Kapiraš sada?
Sve za jednog, jedan za sve