Juče odigrao još dve, da potvrdim. Više nema potrebe.
Sve za jednog, jedan za sve
Juče odigrao još dve, da potvrdim. Više nema potrebe.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
[QUOTE=Steppenwolf;471079]I opet trol (da ne prestignem prvog, koji je izgubio)
Matori, ajde napisi ako te ne mrzi malo o Ligi koju je Celtic igrao ove sezone. koliko je bilo aktivnih menadžera, da li se neko pojačavao nakon što je počela, koji si bio po kvalitetu i sl...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
[QUOTE=lespa;471122]Svi su se pojačali, osi možda par njih sa dna tabele... Ovi iz vrha tabele su uglavnom aktivni i nih 4 skoro svaku tekmu navijaju protiv mene... Ovi dole su aktivni kako kad... Po kvalitetu na startu, trebalo je da završim ispod crte... Jebu me oba golmana i oba napadača cele sezone, to mi je najveći problem... Napadači 11 i 10 golova na 34 odnosno 28 utakmica, to je užasno malo... Imam drugu najbolju odbranu, ali me jebe napad užasno... Da nije Arslanagića, koji je dao 31 gol i asistirao 28 puta, ja bih bio na dnu tabele...
Ovo je trenutna snaga startnih postava...
[QUOTE=Steppenwolf;471136]Dobro se ti držiš s obzirom na kvalitet drugih i na to da uvek imaš protiv sebe četiri navijača.
znači, da pred svaku tekmu u prvenstvu kupiš novog golmana. ne znam što ti sve zavisi od jednog igrača. kod mene je AMR Holth najbolji ali ipak ga prati i AML ali i još par igrača daju doprinos.
4. pobedi 2., ja odradim ono što je moralo i titula obezbeđena. Poslednja 2 kola se igrači za savez i finale lige šampiona odmaraju.