Nije bitno pratio ili ne. Jasno se vidi da protivnik na 41% posjeda ima 91% uspješnih dodavanja, nije to normalno. Pada mi na pamet samo mogućnost da je igrao kratke pasove kroz sredinu pa odatle ti čudni procenti. Da odigrate još jednu utakmicu vjerovatno bi rezultat bio drugačiji. Mogu developeri da ga šuplje koliko hoće ali liga prvaka s moje tačke gledišta uvijek je bila sa mnogo čudnih rezultata, nekad čak pomislim da treba imati različitu formaciju i taktiku za ligu prvaka u odnosu na ligašku i kup.
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
Kaskada IV osvaja ligu. Jedan se dečko istakao i držao sam ga cijelu sezone, ostale sam prodavao i kupovao nove nakon izvlačenja protivnika na turniru saveza.
Moji su zeleni. Ok, jači je 8%, no ni to nije objašnjenje.
Sve za jednog, jedan za sve
Dobro sam pretpostavio, protiv toga V stil nikako ne odgovara (sa 3 MC bolje i sve strelice naprijed osim na 2 DC). Ja sam tako u savezu izgubio od 50% slabijeg i slično kao kod tebe statistika je bila glupa i golman krivac za poraz.
Na glavnom timu osvojen kup malo teže od očekivanog. Protivnik sa 31 navijačem, meni dovoljno 6 drugara
Ekipa koja je prošle sezone uzela triplu pobjedom 10:0 u finalu CL, ove sezone ispala u četvrtfinalima CL i kupa nakon slabih gostovanja 1:3 i 0:3 tako da u uzvratu nisu bile dovoljne pobjede 4:2 i 3:1. Liga osvojena (mislim 3-4 ligaške sezone bez poraza). Najbolji strijelac 72 gola, najbolji asistent sa 35 asistencija zasad.
Valjda i Kaskada II osvaja ligu.
zavrseno prvenstvo bez poraza iako sam igrao sa drugom postavom plus AMR Holth iz prve postave. toliko o tome koliko je bila jaka Liga. Holth opet najbolji ali on je jedini igrao sva takmicenja pa...
Jedna dobra stvar igranja sa drugom postavom u slaboj Ligi je sto nisam trosio mnogo zelenih kofera i prva postava je uvek bila sveza i odmorna za Ligu prvaka i Saveze. ko zna, mozda sam zato i osvojio Ligu prvaka.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522