Završena sezona sa duplom krunom i tanjirom iz kupa
Možda najbitnija stvar je da smo prvi put u istoriji saveza opstali u platinastoj
Kostić i dalje dominira sledeće sezone će biti prvi strelac tima u istoriji postojanja kluba, naravno ako nastavi ovako ili bar približno
Čestitam svima na osvojenim trofejima i izuzetno mi je drago zbog povećane aktivnosti ove sezone.
Što bi reko Mačva IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Od kada su pustili novu verziju na web-u, Celctic po prvi put završava na trećem mestu... Arslanagić je bio odličan, uz još par igrača, ali je prvi bio prejak od starta... Da nije njega bilo, Celtic bi bio prvi... Zamalo da budemo drugi... Drugi je gubio 0-3 od poslednjeg na tabeli, i na kraju dobije 8-3, ko zna, možda je i neko puštanje palo...
Kod mene prosla sezona za zaborav ( i to sto prije ).
U ligaskom dijelu sam dugo bio prvi, nekoliko utakmica nisam mogao ispratiti i pao na 5. mjesto i tu ostao do kraja, samo super liga
U kupu ispao u ranoj fazi, finale lige sampiona nisam mogao pratiti i izgubim. Bio je jaci 12% ali sam vec dobio u grupi lagano 4:1
Kada ne pratim utakmice, kao da igra treci tim, a ne prvi sranje zestoko
Ove sezone samo pratim super ligu ( nisam je nikada osvojio ) i savez, ostalo ( liga, kup ) ne bitno, polomim se da napravim tim i opet nista
Ključ ovde idemo dalje.