@Strahinja
Probaj, pa nam javi kako idu strelice. Nismo mi ovdje ništa bolji menadžeri od tebe, samo se više trudimo, istražujemo, isprobavamo pa nekad uspije a većinom ne
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
@Strahinja
Probaj, pa nam javi kako idu strelice. Nismo mi ovdje ništa bolji menadžeri od tebe, samo se više trudimo, istražujemo, isprobavamo pa nekad uspije a većinom ne
Najbolji igrači (sa raznih klubova).
Osvojena i Super Liga, yeah
Dobar ovaj Shadow
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
posle dugooooooo vremena odigrao prijateljsku sa drugom postavom jer veceras imam tekmu Saveza i pobeda 4:0. visoka pobeda s obzirom da je protivnik za par procenata jaci ali posle tekme vidoh da mi je ostao max bonus zbog tekmi u Savezu pa potrosi pare bezveze.
sva cetiri gola Holth i naravno MoM. nisam dugo igrao pa zaboravih da se za to ne dobija bonus skil poen. a dobro, ima logike preko brdo prijateljskih bi najbolji igrac bio napucan na 8* - 9*.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Sa 28 igrača u timu sad se lakše dižu bonusi i mogu se igrat i prijateljske ponekad, valjda im je to bio cilj.
Ili nas žele navući na exchange igrača za jednog od 119 tokena.
Last edited by MNK Kaskada; 09-16-2017 at 07:56 PM.