Kratak rezime sez:
Liga: nikad gora na kraju 13. mesto.
Liga sampiona: kraj u grupi.
Kup: kraj u drugom kolu.
Tim spremljen za sledecu sez vec sad kvalitet 102%.
P.s: jel moguce da niko nije primetio da je povecan roster sa 25 na 28 igraca pod ugovorom?
Osvojen 17. uzastopni turnir
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ove sezone ništa osim saveza nisam pratio, glavni tim tankirao i zauzeo 13. mjesto. Na ostalih 7 profila osvojeno 5 liga i 2 3. mjesta.
Last edited by MNK Kaskada; 09-16-2017 at 12:08 PM.
26. kolo i nereseno 2:2. poceo sam sa igrom na kontre i nije dobro krenulo. AMC kvaliteta 117% daje dva gola pored mog DMC-a koji ima 142%.
na poluvremenu iskljucujem kontre i kraj 2:2. moram da priznam da sam se na kraju izvukao jer sam oba gola dao iz slobodnjaka.
ucinak u Ligi je stvarno odlican imajuci u vidu da je moja ekipa bila treca po kvalitetu a na kraju +9.
Last edited by lespa; 09-16-2017 at 12:13 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
8 profila i još od drugara stignem kad on nemože, snimio sve na mobitel i kad krenu savezne prebacujem s jednog na drugi. Al zato ništa ne pratim, možda naredne sezone ih stavim na tankovanje i počnem igrati sa glavnim. Neznam, već neko vrijeme nemam takmičarski duh i želju da igram bilo koje takmičenje osim saveznog. Moguće da sam još koje takmičenje osvojio na nekom od profila ali kako nisam ulazio na 2 koja nisu u savezima i neznam.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522