Results 1 to 10 of 606
Like Tree1612Likes

Thread: Sezona 96 - 20. Avgust - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Ladno u sledećem kolu kupa igram protiv tankera sa levela iznad, koji je jači jedno 15%... Nordeusovci, terajte se u tri pičke materine...

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Ladno u sledećem kolu kupa igram protiv tankera sa levela iznad, koji je jači jedno 15%... Nordeusovci, terajte se u tri pičke materine...
    ja u prvoj rundi Kupa protiv smesne ekipe ( 32 % ) crveni karton ( dva zuta) u prvoj i direktan crveni u drugoj tekmi.
    pobedio sam u obe po 3:0 , dakle nije bilo trola sto se toga tice, ali ovo sa crvenim kartonima me bas iznenadilo a igrao sam napadacki, normal uklizavanje i nizak presing. da li je to sad najnovija fora da je za napadacki fudbal poostren kriterijum vezano za dobijanje kartona?
    ne znam zasto toliko cesto menjaju i rade apdejt, bas su pogubili konce.
    pre neki dan pratim tekmu i na live match dva moja igraca prodju protivinckog golmana i nesto mile jedva se pomeraju i ovaj doda drugom i bude ofsajd. gledam i ne verujem.
    Madridista likes this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    ja u prvoj rundi Kupa protiv smesne ekipe ( 32 % ) crveni karton ( dva zuta) u prvoj i direktan crveni u drugoj tekmi.
    pobedio sam u obe po 3:0 , dakle nije bilo trola sto se toga tice, ali ovo sa crvenim kartonima me bas iznenadilo a igrao sam napadacki, normal uklizavanje i nizak presing. da li je to sad najnovija fora da je za napadacki fudbal poostren kriterijum vezano za dobijanje kartona?
    ne znam zasto toliko cesto menjaju i rade apdejt, bas su pogubili konce.
    pre neki dan pratim tekmu i na live match dva moja igraca prodju protivinckog golmana i nesto mile jedva se pomeraju i ovaj doda drugom i bude ofsajd. gledam i ne verujem.
    Nemoj da gledaš 2D, to bi u Lazi bolje odradili... Debilastiju 2D animaciju od ove, nisam video nigde...
    lespa likes this.