ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Vidim da neke novosti dolaze u igru, zna li se o cemu se radi ?
U ligi smo se, nakon nekoliko kikseva rivala i +7 u odnosu na drugog, malo opustili tako da ne mozemo vec sutra da obezbedimo titulu.
Attachment 87420
Attachment 87421
Attachment 87422
ali i pored toga imamo lepu priliku za duplu krunu.
Prolazak u finale lige sampiona!!
U finalu me ceka isti protivnik kao i u finalu kupa koji je 15% jaci.. Nisam siguran da li mogu 2 puta zaredom da dobijem ali nadam se dobrom rezultatu
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
Istina je da sam nakon prvog poraza mijenjao taktiku i onda zakazao još jednu. Danas sam sa istom taktikom pokušao još par utakmica sa 65. levelom i izgleda da je ipak do taktike i pravilnog odabira bonusa, ipak još nisam ubijeđen pa ću morati probati opet sutra. Čak sam namučio i Parmu koji je sada najjači tim (osvajač triple), dobio me u produžetku, statistika kaže da smo izjednačeni u svim aspektima, samo sam imao veći posjed (55-45).
Al eto ipak mi je glupo malom promjenom iz 1:4 u 5:1, sranje totalno. Nit sam zaslužio da izgubim sa 3 razlike nit da pobijedim. Realno bi bilo po 1 razlike (i poraz i pobjeda).
Treba još ispitivanja na polju formacije i taktike. Možda ipak njihov engine igre ima nekog smisla, al sve mi se čini da oni to stalno nešto mijenjaju i da ako neka taktika dobro funkcioniše da je to samo trenutno dok ponovo nešto ne promijene.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Last edited by MNK Kaskada; 09-13-2017 at 09:50 PM.
Danas sam prvi put primjetio da se tekst pored bonusa, kad biramo onih dodatnih 5%, mijenja. Ima li taj tekst kakvog smisla.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT