ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
da li neko zna kada igrac dobije 4% na konto MoM da li je taj skil random ili ipak ide na osobinu kljucnu za tog igraca ili osobinu koja je najmanje razvijena?
Attachment 87202
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Povratak u proslost i podsecanje na neke od igraca koji su
ostavili dubok trag u Partizanu
Nikolas Blank-Vecita rezerva,dzoker koji je ulazio
sa klupe i resavao utakmice,jedan od najzasluznijih za
duplu prvu istorijsku duplu krunu pre dosta sezona
Mario Matz-Igrac koji se nije dugo zadrzao u Partizanu,dve sezone ako se dobro secam,ostaje
upamcen kao igrac koji je sam provukao Partizan kroz polufinale lige sampiona a onda i postigao
pobedonosni gol (1:0) za prvi i do sada jedini trofej u tom takmicenju
Tiberiu Sabou-Druga najveca legenda kluba,jedan od retkih
koji se uz Moravca odrzao u prvoj postavi u toku celog svog boravka u Partizanu...
Igrac koji je retko kad dobijao manju ocenu od 9,definitivno najkvalitetniji defanzivac ikada u klubu
Ne da tatko pa to ti je. 112% vs 110%. Dominacija totalna.
80 minuta igrač više imam. Zato povreda najboljeg strelca, a ostali nosioci igre, svi ocene ispod 7.
A možda ga i u revanšu pustim, prijatelj i juri triplu, a ja da prištedim zelene.
Sve za jednog, jedan za sve