Nije u pitanju isplati li se u tom smislu na koji si ti mislio, realno ne isplati se igrati na najvišem levelu. Ali ako si na najvišem levelu i želiš osvojiti neku titulu onda ti nema druge, primoran si kupiti takvog jer te više košta da ga treniraš sa 5* na 8-9* nego da kupiš tog za 79 tokena pa treniraš do 8-9*.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Koje sranje od igrice! Vodim dva nula njegov igrač dobija crveni i do kraja primam dva gola . Šta je ovo, dokle više!
Dobro smo prosli u revansu. Stavio je normalnu formaciju. Mi igrali na kontre, imali smo par prilika iz prekida ali je protivnik igrao mnogo bolje i na nasu srecu nedovoljno za prolaz dalje.
Pogotovo smo imali srece za cetvrtfinale. Lik sa kvalitetom od 105%(najjaci tim u LS) ispao od tima kvaliteta 87% i tako smo dobili mnogo lakseg rivala.
Last edited by Scorpion044; 09-05-2017 at 10:41 PM.
Hehehe CHEATERI , VPN ovo ono, treniranje preko saveza. Snalazimo se, sad se istrošilo pa polako, nema kofera, strpljivo se skuplja svaki dan, troši pametno. Ja već treću sezonu tankiram, tim koji je bio istreniran na 180% (18-19 godina igrači) sad je na 26-27 godina. Ponavlja se level svake treće sezone i tad napreduju malo više (sa koferima do 140% neki uspiju). Ja svoj tim neću renovirati dok ponovo ne stignem najviši level a za to vrijeme koristim ovaj tim koji je trenutno na 168% u savezima. Dok stignem najviši level gledat ću da upadnem u slabije lige pa se provlačim a dotad bi ovi i trebali u penziju. Pozajmim u savezu 8 najboljih igrača i ostane mi tim na 150%, jer su u međuvremenu i rezerve napredovale bez trošenja kofera 4-5 sezona već.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Prolaz u 1/4 finale super lige sa glavnim timom
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195