Quote Originally Posted by Kole22 View Post
Jedno pitanje. Imam problema sa timovima koji igraju malo atipicne postavke sa jednim DC.
Ovako, u pitanju su taktike 3-2-1-3-1siroko i 3-1-3-1-2siroko. S'obzirom da su taktike super balansirane i po boku i sredini, imam problema da se nosim sa njima kada je protivnik istog kvaliteta ili jaci. Nemam predstavu gde bih mogao da probijem? Moja taktika je 4-1-4-1ravno sa kojom imam dosta uspeha. Nemam neke velike mogucnosti za menjanje formacije jer sam poziciono veoma limitiran. Ukupno imam dva ST u timu, bez ijednog AML i AMC. Imam tim koji se bori na svim frontovima, u ligi je samo jedan kvalitetniji od mene koji igra formaciju 3-1-3-1-2siroko i jedini poraz sam pretrpeo od njega. Ima pun tim specijalaca i kvalitetniju postavu za oko 6 posto u strartnoj. U ligi sampiona sam u top 6 po kvalitetu, u kupu je samo jedan izrazito jaci od mene (oko10posto).
Recite mi vasa iskustva protiv navedenih formacija?
Logika kaže da se formacija sa jednim štoperom probija kroz sredinu, ali pošto ova igra nema veze s mozgom, onda ništa što je logično ne prolazi, pa tako i ovo... 3 široko je samo po sebi rupa za pasove u prostor, između dva igrača zadnje linije, a još kad igraju bez DMC, onda bi AMC i ST trebalo da prave haos 2 na 1 tom jednom štoperu... Ali pošto Nordeusovi programeri nikad nisu gledali fudbal, onda očekuj da ništa logično ne pije vodu...

Protiv druge formacije probaj 4-1-3Š-1-1, ako nemaš AMC, stavi MC napred... A ovu prvu ti udri 3 široko pozadi, sa DMC i jednim MC u srednjem slotu, a ostalo vidi šta ćeš...