Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
Ne tankuje se na drugom lvlu. Sada je pun elana za igrom. To tamo od 7-8 nivoa kada ti je novi treninga 91. Kada znaš šta i kako treba da radiš.

Sve za jednog, jedan za sve
Quote Originally Posted by Rašo 76 View Post
Ili kao sto rade pojedini igraci preskakanje sezone, npr. svaku 3 ili 4 sezonu kiksnu i ostanu na istom nivou.
Imam covjeka u savezu koji je namjerno kiksnuo jednu sezonu ( ostao isti nivo, od 9 do 16 mjesta na kraju lige).
Sledece 2-3 sezone ima tim preko 100% jacine da ne mora kupovati igrace ili kofere ( plave i zelene ) te kofere moze sakupljati 2-3 sezone + koferi od saveza.
Sakupi se lijepi broj kofera koje mozes utrositi na osobine igraca ili specijal.
To zapravo i nije tako lose, obzirom da nisam neko ko je u stanju da svaku sezonu igra istim intenzitetom. Evo, u drugoj sezoni sam jos uvek u konkurenciji za triplu, i ako uspem osvojiti sve, pitanje je hocu li moci sa istim zarom i ciljevima krenuti u novu sezonu, jer me ceka veliki posao osvezivanja tima, kao sto sam uradio ove sezone. Ostavio sam samo najmladje u timu iz prethodne, odnosno samo tri igraca u prvoj postavi i kupio osam novih na koje sam potrosio, pa brat bratu, bar 120 tokena i mnogo love. Da bih opet bio konkurentan za triplu, opet se mora dosta trositi, a ja sam nekako misljenja da ipak ovaj mlad sastav koji imam, ostavim na okupu, istreniram ih kroz utakmice i na kraju sledece prodam one najslabije i izgradim novi tim koji ce biti u stanju da bije na sva tri fronta. Ali sve zavisi od toga kakav ce mi biti zreb za sva tri takmicenja. Ciljeve postavljam tek kada vidim sa kojim protivnicima se suocavam. Ako mogu biti konkurentan za triplu, verovatno cu iskoristiti to i osveziti tim tamo gde je potrebno. Btw, za dobrog ST je potrebno dati i vise od 20 tokena iako je kraj sezone. Mnogo su skupi, koliko god godina imali i imali ili nemali specijalnost. Ja ne verujem kad gledam licitacije. Ludnica.