Last edited by Steppenwolf; 10-22-2017 at 01:38 PM.
vec drugi poraz u prvenstvu i peta pozicija na tabeli, ali samo 4 boda bezi prvi a trka je duga...
izasao sam sa drugom postavom zbog tekme u Kupu ali mogao sam ostaviti nekoliko standardnih pogotovo na poziciji DC i DR ali sad je gotovo. protivnik je dobro pokrio moje u napadu a da sam mogao pratiti mec definitivno bih probao preko krila ali sta da se radi. a i protivnika je usralo da od tri udarca u okvir cak dva udju.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Malo i o Delijama.
Kao što napisah na početku sezone, nije mi jasno kako sam upao u ovako slabo prvenstvo.
Kup i LŠ obezbeđen prolaz dalje.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
FC Palilulac ove sezone ispao vec u drugoj rundi protiv ekipe koja je glavni pretendent za osvajanje trofeja. Podjednakog kvaliteta, ali protivnik je u oba meca imao veliku podrsku, ja oba meca nisam pratio i oba izgubio. I pored poraza, moji su imali vise suteva van i u okvir gola, ali kontam da nismo imali srece da prodjemo jer je protivnik imao veliku podrsku. U Ligi Sampiona kiks u trecem kolu, ali plasman dalje sa prve pozicije se ne dovodi u pitanje. Liga je opravdala ocekivanja, mnogo izjednacenih timova, mnogo neresenih rezultata i mnogo kvalitetnih menadzera. Posle prve nedelje, zadovoljan pozicijom na tabeli, ali ne i rezultatima. Moglo je to bolje. Nadam se da cemo nastaviti u boljem ritmu, jer 10-ak timova ravnopravno konkurise za titulu. Mozda je bolje za tim sto je rano ispao u kupu, jer cemo moci da se posvetimo itekako jakoj Ligi.
Da se samo nadovezem, tim Dea se sasvim solidno drzi, 4. mesto i bod manje od mene, a lik igra sa nelegalnom formacijom sa dva igraca u zadnjoj liniji. Mozda je Nordeus promenio formaciju u legalnu? Skoro uvek su solidni u posedu lopte, a i pobedjuju. Malo mi nelogicno.
Last edited by Kole22; 10-22-2017 at 04:19 PM.