Hahah
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Hahah
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
ulazim na tekmu prvenstva tek u 55. minutu i imam sta da vidim. drugi zuti za MC-a u 52. minutu a vec u 4. minutu povreda za AMC-a.
srecom bila je to tekma protiv neaktivnog menadzera pa je vec tada bilo 5:0. bezveze, mogao sam igrati sa drugom postavom ovu tekmu jer me veceras ceka egal protivnik u Ligi prvaka. s obzirom da se odmah povredio prvi izvodjac prekida to je odradio matori Holth i bio je dobar sa dve asistencije. Najjaci igrac u ovoj postavi Isern je zabio 4 komada i vec sada na kontu ima 20 golova. jutros je za 79 tokena dosao ST AMC Panic ( 119%) i sada je ekipa u napadu bas jaka. Ali, i ekipe u Kupu i Ligi prvaka su jake jer su nivo iznad pa ce biti zanimljivo.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Mislio sam što se faktora napretka tiče. Da budem precizan.
Inače još jedan poraz u Ligi. Samo sam 12% jači, ali je protivnik bar bio prisutan.
Igrao sam 4231 na njegovu 442. Hteo sam baš da probam kako funkcioniše. Dok je tako igrao, ja sam vodio. Kada mu se povredio DL, moj AMR od 130%, tri puta za 10 minuta probija tu i izlazi sam ispred golmana i šutira tako lepo pored gola . Gubim posle kornera.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Primljen gol iz kontre u trenutku dok igramo ultradefanzivno... OPET!!!
Protivnički igrač podivlja kad dobije žuti karton... OPET!!! Moji kad popiju žuti, mogu samo crvenom da se nadaju, ili da prolaze pored njih kao pored drveta...
DR, koji je do sinoć imao prosečnu ocenu preko 8, dobija i drugu šesticu zaredom, nije obuo srećne kopačke, šta li... Ovo sa motivacijom i "pukovnik i pokojnik" formom igrača su takve zajebancije, kojima Nordeus može da manipuliše i maže oči ljudima koji igraju ovo...
Na poluvremenu je protivnik imao 4 šanse i 2 šuta u okvir...
Uteraše moji ocene u minus
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Solidan igrac za 1 token
Moze li biti 150-200 za makar 6*
Poslano sa mog T11 koristeći Tapatalk