Evo još jednog primera koliko je igra stupidna... Golman Pavanello igrač utakmice na prethodnom meču, a sada, već na sledećoj utakmici nije motivisan... Sisajte mi kurac...
Protivnik jači 15%... Het-trik Arbolede, prva dva iz slobodnjaka... Protivniku je DMC dobio žuti već na početku utakmice i ubrzo ga je zamenio... Zamena je dobila dva žuta... Dobio je 3 žuta na DMC poziciji, a igrao sam bez AMC...
Ima li neko od vas prijatelja koji od 7 ujutru do svoje prve zvanične zakaže 18 prijateljskih svaki dan,a posle nje još jedno 20????
Ovo je samo deo
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Last edited by Crvena Zvezda; 11-03-2017 at 08:59 AM.
Bajica se posle, po njega srećnih 1:1 u gostima, ponadao i promenio termin revanša za 7:30.
Došao je samo mečki na rupu.
Usli u finale kupa prva utakmica 1-0 druga 1-1 i to je za nas dao go lik kojeg sam sinoc kupio greskom za 19tokena i 80 milki Ja gledao aukciju i vidim zakuvalo se oko nekog lika, 11 njih i reko ja da bidujem jednom cisto fazona radi, i ko za krc ostane moja ponua poslednja posedeo sam, doduse nije los igrac, 19 god i ima lepe statse
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Cilj konacno ispunjen, novi gostujuci dres. Namjerno sam tumbao igrace u toku utakmice da bi bilo vise strijelaca i da ispunim kvotu za tokene i dres.
Sto se tice lige, od sutra idemo lagano pa sta bude, paznju cu posvetiti ligi sampiona i savezu.
Kofercici naknado preuzeti, cilj je bio 20 tokena i dres pa su mi promakli u prvom momentu
Last edited by Rašo 76; 11-03-2017 at 03:32 PM.
Realnost...
Domaćin hoće da tankuje, ali je poslao najjaču postavu na teren. +15% za njega. Bez navijača na obe strane.