Trenutno stanje na drugom profilu uopšte nije loše, tripla je ipak upitna zbog protivnika u finalu Kupa.
LIGA TABELA:
Attachment 89775
Strijelci, asistenti, MVP:
Attachment 89778
KUP:
Attachment 89776
SUPER LIGA:
Attachment 89777
Last edited by MNK Kaskada; 11-04-2017 at 12:12 PM.
Savez je za promjenu dobio slabije protivnike
Attachment 89779
Najbolji savez
Attachment 89780
Najbolja ekipa
![]()
Last edited by MNK Kaskada; 11-04-2017 at 12:12 PM.
Ja sranja sa ovim attachmentsima, ako ne napravim jedno prazno mjesto (space) između teksta i slike onda mi attachmentse prikazuje kao linkove slika.![]()
S obzirom da su ova govna 21 u svijetu ,jA sam i vise nego zadovoljan s prvom rundom
Poslano sa mog T11 koristeći Tapatalk
Drugi savez se vraća u formu, ovaj put protivnici po mjeri
![]()
Lagan prolazak u polufinale lige sampiona.
Moja startna formacija koja je razbila protivnika, kasnije sam mijenjao formaciju u 4-1-4-1
Startna formacija protivnika, kasnije je pokusao sa uskim dijamatom ali uzalud
Strijelci :
ST - Prodl 17' iz penala, 22' i 89'
MR/AMR - De Bernoche 39' i 55'
ST - Shirazi 67'
Last edited by Rašo 76; 11-05-2017 at 05:15 AM.
revans u Ligi prvaka i nereseno 2:2 tako da prolazim u polufinale. igrao sam na kontre komb ali nije islo. za moje igrace tri zuta kartona a za protivnika nijedan. to mi govori da je igrao napadacki ali kako onda da ne prodje nijedna kontra?
vec u 13. minutu zuti za DC-a ali rizikovao sam i cekao poluvreme ali onda pred kraj poluvremena zuti i za DL-a. menjam samo DC-a ali posle nekog vremena i drugi DC dobija zuti i penal i to je onda 2:0 za protivnika. to je vec rezultat sa kojim ispadam iz takmicenja pa pravim promenu i prelazim na uski dijamant. nakon toga dva gola i do kraja ostaje 2:2. mislim da sam se previse branio i da sam srecno prosao dalje. golman je bio los sa ocenom 5.9 mada vidim da ni protivnicki golman nije bio bolji. u pravu je Wolf sve pripremis za tekmu u fulu a onda igrica odluci da ce golman imati los dan.
i jutros u nekoj drugoj tekmi golman 7* ima ocenu 5.2 i sta sad promeniti ga sa golmanom 5* ili ga ostaviti?
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522