Gledam formacije timaova iz lige, k'o PES od pre 15 godina da gledam...
Gledam formacije timaova iz lige, k'o PES od pre 15 godina da gledam...
If you position the players within the areas of the opponent's players and if you has higher quality than the opponents players, the area turns to lighter color.
Ako su tvoji igrači u zoni gde je i protivnički, i tvoji igrači su kvalitetniji, trava je zelenija msm svetlija
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Jbg, izgubio kroz bug poziciju i utakmicu...
Jel samo meni glup novi apdjet?
Poslano sa mog T11 koristeći Tapatalk
Kao što se i očekivalo, poraz i u revanšu. Komplet odbrana preko 7,5 ocene. Sem golmana. On 5,5.
Ovo će, po mom laičkom mišljenju, da da malu prednost menadžerima koji gledaju tekme, ali će da nastane pičvajz ako su oba menadžera prisutna... Moraćeš da gledaš svakih 10 sekundi da ovaj tamo nije nešto čačnuo u formaciji...
Jes vala danas bio lud dan Prvo su me izlevatili za DMR/DML/DMC igraca majku im. Razumem da nema vise DML-R ali sto lepo nisu zamenili to za DL-R nego mi igracu ukinuse celu poziciju : ili makar da smo mi mogli sami odrediti, ovako su me samo zeznuli. Sada su mi 2 najbolja igraca, i najbolje ocenjeni u celoj ligi na istoj poziciji obojica su postali DR-DMC
Na srecu sto sam danas prvo igrao protiv fenjerasa pa se nije osetilo ono ukidanje 1 pozicije igracima koji imaju 3, a kod mene u prvoj postavi 3 ali opet sam sa skrpljenom postavom izdominirao, kontam da su tada i radili isravku buga pa nisam mogao uci da gledam tekmu
A onda CL, revans i utakmica sezone prva je bila 2-1 za protivnika na njegovom pa sam imao nadu da cemo uspeti da nekako prodjemo i bogme bilo lose prvo poluvreme, 0-0 pa sam radio izmene i nekako uspem da povedem 1-0. Pa posle toga i 2-0, vristim od srece, krecem defanzivu ali lik izjednaci i onda par min do kraja 3-1 i plasman u finale CL Realno ovo je tripla kruna 2. meesta U ligi cu biti 2., kup sam izgubio finale i imam finale CL tako da imam tanjira i za svadbu.
Ne znam da li se jos nekome desilo ali meni je tim oslabio za 10% pre sam imao oko 90% sada oko 80% nemam pojma zasto
Inace moj bivsi DML a sada DL je sam sebi dao asistenciju pojma nemam kako
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)