Page 79 of 94 FirstFirst ... 2969777879808189 ... LastLast
Results 781 to 790 of 938
Like Tree2557Likes

Thread: Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?

Champion lespa's Avatar
    trebace vremena da se covek navikne...

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-capture115.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Pro Rašo 76's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Ovo će, po mom laičkom mišljenju, da da malu prednost menadžerima koji gledaju tekme, ali će da nastane pičvajz ako su oba menadžera prisutna... Moraćeš da gledaš svakih 10 sekundi da ovaj tamo nije nešto čačnuo u formaciji...
    Tako sam ja danas u polufinalu lige sampiona, prvo poluvreme pratio igru, a u drugom malo protivnicku formaciju - malo igru, posto je bio i drugi menadzer prisutan
    Madridista and Steppenwolf like this.

Pro Rašo 76's Avatar
    Quote Originally Posted by zokiruma View Post
    Jes vala danas bio lud dan Prvo su me izlevatili za DMR/DML/DMC igraca majku im. Razumem da nema vise DML-R ali sto lepo nisu zamenili to za DL-R nego mi igracu ukinuse celu poziciju : ili makar da smo mi mogli sami odrediti, ovako su me samo zeznuli. Sada su mi 2 najbolja igraca, i najbolje ocenjeni u celoj ligi na istoj poziciji obojica su postali DR-DMC

Na srecu sto sam danas prvo igrao protiv fenjerasa pa se nije osetilo ono ukidanje 1 pozicije igracima koji imaju 3, a kod mene u prvoj postavi 3 ali opet sam sa skrpljenom postavom izdominirao, kontam da su tada i radili isravku buga pa nisam mogao uci da gledam tekmu

A onda CL, revans i utakmica sezone prva je bila 2-1 za protivnika na njegovom pa sam imao nadu da cemo uspeti da nekako prodjemo i bogme bilo lose prvo poluvreme, 0-0 pa sam radio izmene i nekako uspem da povedem 1-0. Pa posle toga i 2-0, vristim od srece, krecem defanzivu ali lik izjednaci i onda par min do kraja 3-1 i plasman u finale CL Realno ovo je tripla kruna 2. meesta U ligi cu biti 2., kup sam izgubio finale i imam finale CL tako da imam tanjira i za svadbu.

Ne znam da li se jos nekome desilo ali meni je tim oslabio za 10% pre sam imao oko 90% sada oko 80% nemam pojma zasto

Inace moj bivsi DML a sada DL je sam sebi dao asistenciju pojma nemam kako

Attachment 90007Attachment 90008Attachment 90009
    Kod mene je samo jedna promjena, DML je postao DL. Imao sam igrace kojima sam samo poceo trenirati poziciju i iskljucio, tako da mogu dobiti jos jednu *.
    Jacina je ostala ista 103%
    Madridista likes this.

Champion lespa's Avatar
    ovde sam imao formaciju sa dmr i dml igracima koji su sada ml i mr ali stavio sam ih malo nize pa mu dodje na isto. napadaci mi nisu vise u liniji kad vec postoji mogucnost.
    mozda gresim ali ovo je ljudi samo sminka i nista vise.

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-capture116.jpg
    Madridista and Rašo 76 like this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Pro Rašo 76's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    ovde sam imao formaciju sa dmr i dml igracima koji su sada ml i mr ali stavio sam ih malo nize pa mu dodje na isto. napadaci mi nisu vise u liniji kad vec postoji mogucnost.
    mozda gresim ali ovo je ljudi samo sminka i nista vise.

Click image for larger version. 

Name:	Capture116.JPG 
Views:	22 
Size:	78.9 KB 
ID:	90030
    Napadace mozes postaviti da budu u liniji, evo primjer ja sam AML postavio kao napadaca, samo da pokazem da mogu dva ST

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-gzzwlw3gsoi1pcbxuj0pwg%5B1%5D.png
    Madridista, zokiruma and lespa like this.

Newbie Marko Knezevic's Avatar
    Moze li neko da objasni koji je sada fazon sa ovim poljima.Prvo me lik napuni u revansu lige sampiona 4:1(ajde to nekako da prihvatim,bio je jaci),ali ne razumem u ligi,igram istu formaciju protiv 10 na tabeli,kvalitet 30%(prosli duel ga trpam 5:0)i odjednom 0:0 se zavrsi utakmica bez da je iko sanse stvorio,znaci bukvalno nijedne sanse nije bilo za tih 8 minuta.I sada 3 kola pred kraj imam 4 boda prednosti u odnosi na 2,a mogu se kladiti da nisu menjali ovaj ekran formacija da bi ovog napunio danas 4,5 razlike
    Madridista and zokiruma like this.

Addicted Madridista's Avatar
    Prolaz u finale LŠ..

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
    PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.

LIGA: 9
    LIGA SAMPIONA: 3
    KUP: 3
    SUPER LIGA: 1

Nastupi-Godet 372
    Golovi-El Faour 428
    Asistencije-El Faour 195

Dreamer zokiruma's Avatar
    Nego jel vise nema onih stelica? Ja sam uvek kontao da su vazne Mada kontam da ustvari sada to zavisi od mesta gde je postavljen igrac, nadam se da ce neko proveriti

Mislim da nije ovo kozmeticka promena, ipak su ukinuli DMR-L poziciju, a kontam da je MR-L igrac ne moze zameniti zbog onih glavnih atributa ili atributi nisu vazni.
    Madridista and Rašo 76 like this.
    FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Ovo pomeranje igrača napred nazad zamenjuje strelice.

VIP
    Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1baaaaa.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1baaaaaa.jpg
    Madridista likes this.

Page 79 of 94 FirstFirst ... 2969777879808189 ... LastLast