Results 1 to 10 of 938
Like Tree2557Likes

Thread: Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Odradi me ovaj u kupu lagano xDDDDD

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-screenshot_3.jpg

Ponekad se pitam da li me ovi zajebavaju sa ponudama o.O

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-screenshot_1.jpg

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-screenshot_2.jpg

VIP
    Novi klinci kupljeni sinoć za po token...

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1ajjjjj.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1ajjjjjj.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1ajjjjjjj.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1ajjjjjjjj.jpg

Champion lespa's Avatar
    [QUOTE=Steppenwolf;482375]Novi klinci kupljeni sinoć za po token...

sve je to lepo i meni se sviđa što se kupe igraci 18 godina za po token ali u sledecoj sezoni ćeš zbog niskog kvaliteta izvući boranija Ligu ( botovi i napusteni timovi) a u Kupu i Ligi prvaka ćeš biti kanta za napucavanje. jbg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    sve je to lepo i meni se sviđa što se kupe igraci 18 godina za po token ali u sledecoj sezoni ćeš zbog niskog kvaliteta izvući boranija Ligu ( botovi i napusteni timovi) a u Kupu i Ligi prvaka ćeš biti kanta za napucavanje. jbg
    Pa bolje da osvajam titule protiv boranije, nego da imam tim preko 100% i dobijem timove od 120%, pa budem kanta za napucavanje u sva tri takmičenja... Pošto ostajem ispod crte, stići će oni polako gde treba...

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Pa bolje da osvajam titule protiv boranije, nego da imam tim preko 100% i dobijem timove od 120%, pa budem kanta za napucavanje u sva tri takmičenja... Pošto ostajem ispod crte, stići će oni polako gde treba...
    ne znam kako je kod drugih, ali ja na pocetku nove sezone budem na nekih 100-105% i ne dobijem u Ligi menadzere 120% vec 3-4 kao ja i ostali slabije i naravno nekoliko napustenih ili bas slabih ekipa. ono zbog cega moja Liga bude dosadna je sto ne mogu da odolim a da ne pojacam ekipu da bih se tuko sa menadzerima Lige prvaka i Kupa jer su nivo iznad. ali to u zadnje vreme resavam tako sto igram Ligu sa drugom postavom. kazem, tako je kod mene ne znam za druge.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    ne znam kako je kod drugih, ali ja na pocetku nove sezone budem na nekih 100-105% i ne dobijem u Ligi menadzere 120% vec 3-4 kao ja i ostali slabije i naravno nekoliko napustenih ili bas slabih ekipa. ono zbog cega moja Liga bude dosadna je sto ne mogu da odolim a da ne pojacam ekipu da bih se tuko sa menadzerima Lige prvaka i Kupa jer su nivo iznad. ali to u zadnje vreme resavam tako sto igram Ligu sa drugom postavom. kazem, tako je kod mene ne znam za druge.
    Ja uvek dobijam dosta jače protivnike... E sad, lakše ih je tući kad si ti na 85%, a oni na 100%, nego kad si ti na 105% a oni na 120%... Što je nelogično, ali jebiga...

Champion lespa's Avatar
    posle poraza u prvoj tekmi kod kuce 1:4 ocekivao sam kraj u ovoj fazi Kupa. nisam mogao pratiti ali pobeda od 4:0 me vodi dalje. cak se ni igraci nisu ful oporavili posle tekme u prvenstvu ali eto ubedljiva pobeda.
    vidim da mu je igrao ML od samo 4,5* ali ipak...

Attachment 89287Attachment 89288Attachment 89289