2557Likes
-
Serbian Forum Moderator
Ne znam sta ce mi ali eto ga za klupu xD
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
-
Serbian Forum Moderator
Teška pobeda u ligi, ali došli smo do prvog mesta prvi put u sezoni:
-
VIP
Što se tiče igrača od 79 tokena, polovično sam zadovoljan. Peters ST/AML (spec slobodnjaci) je daleko najbolji u timu i dobro napreduje. Teijse DMC/DML (spec plejmejker) je daleko najgori u timu i najsporije napreduje. Imam još par na klupi ali kako ih nisam koristio i neznam koliko su dobri. Ma ništa bez treniranja.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
-
Serbian Forum Moderator
To stoji dok ne ubaciš 2-3k zelenih džaba sve xDDDD
-
Champion
Prva nerešena u prvenstvu.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
-
Kako Nordus vidi formu igrača...
-
Pro
Opet su izvodili nekakve egzibicije na serveru i za*rali top eleven na kompu.
Prije kada udjem odmah je sve prevedeno, a sada osim prevoda cak moram i zumiranje da smanjm sa 125 na 90 samo zbog top elevena
-
Serbian Forum Moderator
-
Pro
-
Auh, ovo nisam očekivao... Protivnik jači 25%, direktan dvoboj za 3. mesto, a nama samo pobeda igra... Postavljam taktiku ultradefanzivno, dugim loptama na kontre i tako 77 minuta... Protivnički golman je sve branio u prvom poluvremenu... U 77. minutu umesto štopera ubacijem napadača i krenem ultranapadački, nemam više šta da čekam... Na sreću, moji uvaljuju dva gola, što je dovoljno za prolaz u Super ligu... Nije mi jasno kako lik, koji je u prvom kolu odrao 6-1 ovog što je završio kao prvi, na kraju završi kao poslednji u grupi, a jak je 120%... Golman Pavanello je igrač utakmice, po treći put u svojoj kratkoj karijeri...