Page 38 of 94 FirstFirst ... 2836373839404888 ... LastLast
Results 371 to 380 of 938
Like Tree2557Likes

Thread: Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?

VIP
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    @Wolf

Jel na Celticu igraš jednu formaciju cijelu sezonu ili mijenjaš prema protivniku.

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
    Ma menjam i prema protivniku i prema formi igrača...
    Madridista likes this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Zasad odolijevam porazu

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    evo primera pre neki dan.

ekipa ima dve tekme gde prvo gostuje u prvenstvu ekipi koja je jaca za zvezdicu i moj MR igrac dobije ocenu 5.5. a sledeca tekma je Liga prvaka istog dana protiv slabijeg protivnika gde isti taj MR dobija ocenu 9.6 i MoM. dakle, igras onoliko dobro koliko ti protivnik dozvoli i to je to.
    naravno, kad je pet tekmi zaredom ocena u rangu 5-6 jasno u pitanju je losa forma i sut u dupe.

A ovo Wolf, za tvog AMC-a Arsanaglica ili kako vec sto je dobio ocenu dosta losiju nego inace, pa oni su pisali odgovor nekome za to. kopiraju to iz pravog fudbala gde zvezda tima mora imati jednu ili dve tekme gde ce odigrati lose. i nemoj se nervirati jednostavno prihvati da im je tako podesen algoritam. sta da se radi.

Attachment 89422Attachment 89423Attachment 89424
    Jebalo ih kopiranje u dupe... Pa baš protiv 2. na tabeli, s kojim se borim direktno za to drugo mesto, da ne bude motivisan??? Nek sisaju kurac... 8.50 mu je forma fo ove utakmice... 8.50 jbt!!!
    Madridista and lespa like this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Ma menjam i prema protivniku i prema formi igrača...
    Ja na glavnom iako sam jači od svih protivnika ne smijem da eksperimentišem, algoritam zeza opasno. Ne mijenjam igrače, uvijek je ista početna postava i formacija. Ako vidim da ne ide onda mijenjam tokom utakmice. Ako pokušam da kombiniram postave onda svi padnu sa formom pa i najbolji u timu Peters i Ossia. Da mijenjam dosad bi imao 3-4 kiks utakmice, 3-4 trol rezultata. Tebi vjerovatno u većini slučajeva odgovara takav način igre jer taj algoritam često ide na tvoju stranu (pretpostavljam da Celtic nije najjači tim u ligi, cl, kupu). I ja bih prilagođavao formaciju i kombinovao tim da sam na razini svoje lige, bilo je mnogo takvih sezona. Zeza algoritam navobje strane, a te ocjene igrača znamo da nisu uvijek realne.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    evo primera pre neki dan.

ekipa ima dve tekme gde prvo gostuje u prvenstvu ekipi koja je jaca za zvezdicu i moj MR igrac dobije ocenu 5.5. a sledeca tekma je Liga prvaka istog dana protiv slabijeg protivnika gde isti taj MR dobija ocenu 9.6 i MoM. dakle, igras onoliko dobro koliko ti protivnik dozvoli i to je to.
    naravno, kad je pet tekmi zaredom ocena u rangu 5-6 jasno u pitanju je losa forma i sut u dupe.

A ovo Wolf, za tvog AMC-a Arsanaglica ili kako vec sto je dobio ocenu dosta losiju nego inace, pa oni su pisali odgovor nekome za to. kopiraju to iz pravog fudbala gde zvezda tima mora imati jednu ili dve tekme gde ce odigrati lose. i nemoj se nervirati jednostavno prihvati da im je tako podesen algoritam. sta da se radi.

Attachment 89422Attachment 89423Attachment 89424
    Ako je ofanzivan igrač normalno je da dobija bolju ocjenu protiv slabijeg protivnika. Ali sa ligom prvaka je neka druga priča. Ja sam imao istih problema, ali kod mene bolje igraju ligu nego CL. Nekad sam mislio da ne umijem podesit pravi omjer bonus nagrada za pobjedu u ligi, kupu i CL pa da mi zato igrači protiv istog protivnika u ligi i CL odigraju potpuno 2 različite utakmice. Neznam šta je tačno problem ali sam 11 finala CL izgubio i to neka finala protiv ekipa koje su ispod moje ekipe u ligi.

VIP
    Ja na glavnom iako sam jači od svih protivnika ne smijem da eksperimentišem, algoritam zeza opasno. Ne mijenjam igrače, uvijek je ista početna postava i formacija. Ako vidim da ne ide onda mijenjam tokom utakmice. Ako pokušam da kombiniram postave onda svi padnu sa formom pa i najbolji u timu Peters i Ossia. Da mijenjam dosad bi imao 3-4 kiks utakmice, 3-4 trol rezultata. Tebi vjerovatno u većini slučajeva odgovara takav način igre jer taj algoritam često ide na tvoju stranu (pretpostavljam da Celtic nije najjači tim u ligi, cl, kupu). I ja bih prilagođavao formaciju i kombinovao tim da sam na razini svoje lige, bilo je mnogo takvih sezona. Zeza algoritam navobje strane, a te ocjene igrača znamo da nisu uvijek realne.

Kad god sam igrao sa istim timom duže vreme, krene ceo tim, đuture, da pada u formi, tamo negde oko 30. utakmice... I onda u završnici sezone puknem...

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Kad god sam igrao sa istim timom duže vreme, krene ceo tim, đuture, da pada u formi, tamo negde oko 30. utakmice... I onda u završnici sezone puknem...
    I meni se to dešava svake sezone, kako se približavam polufinalima kupa i CL forma puca. Pokušavam da igram ofanzivnije, guram igrače strelicam naprijed, pokušavam sa 4 AM pred protivnički gol i mogu ti reći da meni tako funkcioniše, nekako se dođe do pobjede. Najgore mi je kad se protivnik brani, udupla mi krilne pozicije i moji najbolji igrači nemogu odigrat najbolje, a MC igrači mi neaktivni uglavnom, tad moram MC da guram naprijed i da me oni izvuku od trola i lošeg rezultata, gurnem i dmc naprijed ili ga izmjenim na poluvremenu sa AMC. U savezima pak imam problema sa ofanzivnim protivnicima (sa 3 pozadi DL-DC-DR) koji napadaju sa 6-7 igrača, i protiv takvih mogu da igram samo ako i ja njima svoje igrače postavim pred njihov gol.

VIP
    Na startu utakmice protivnik u serijama napada po mom desnom krilu... Odmah prebacim na ULTRADEFANZIVNO i napadnem ga baš po tom krilu... I sve ide kao po loju, moji napadaju, daju golove, a njega nigde nema 70 minuta... A onda OPET, dok se branimo ULTRADEFANZIVNO, primamo gol iz kontre!!! Naravno, tu je i gol iz slobodnjaka, da ulepša veče... Protivnik je imao 3 šanse u 70 minuta, ja taktiku menjao nisam, osim na startu utakmice... I onda odjednom, protivnik 15 šansi... Menadžer, naravno, nije bio prisutan...

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1annnnn.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1annnnnn.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1annnnnnn.jpg

VIP MNK Kaskada's Avatar
    @Wolf

Arslanagić nije ML, van pozicije je. Jbga sad, i ta ocjena je umanjena dijelom i zbog toga

VIP
    @Wolf

Arslanagić nije ML, van pozicije je. Jbga sad, i ta ocjena je umanjena dijelom i zbog toga

Promenio je on 3 pozicije tokom utakmice... Nije krenulo dobro, pa sam ga gurnuo napred... Pa sam ga gurnuo i na AMC, na kraju... Nije do pozicije, do Nordeusa je... Nordeus je odlučio da baš sad, u ovoj utakmici, a ne u nekoj nebitnoj, on odigra najgore od svih... Neka mi neko pokaže utakmicu na kojoj je Mesi bio najgori na terenu... Samo jednu...

Page 38 of 94 FirstFirst ... 2836373839404888 ... LastLast