Zasad odolijevam porazu
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Zasad odolijevam porazu
Na startu utakmice protivnik u serijama napada po mom desnom krilu... Odmah prebacim na ULTRADEFANZIVNO i napadnem ga baš po tom krilu... I sve ide kao po loju, moji napadaju, daju golove, a njega nigde nema 70 minuta... A onda OPET, dok se branimo ULTRADEFANZIVNO, primamo gol iz kontre!!!Naravno, tu je i gol iz slobodnjaka, da ulepša veče... Protivnik je imao 3 šanse u 70 minuta, ja taktiku menjao nisam, osim na startu utakmice... I onda odjednom, protivnik 15 šansi... Menadžer, naravno, nije bio prisutan...
![]()
@Wolf
Arslanagić nije ML, van pozicije je. Jbga sad, i ta ocjena je umanjena dijelom i zbog toga
Promenio je on 3 pozicije tokom utakmice... Nije krenulo dobro, pa sam ga gurnuo napred... Pa sam ga gurnuo i na AMC, na kraju... Nije do pozicije, do Nordeusa je... Nordeus je odlučio da baš sad, u ovoj utakmici, a ne u nekoj nebitnoj, on odigra najgore od svih... Neka mi neko pokaže utakmicu na kojoj je Mesi bio najgori na terenu... Samo jednu...
Prekida im konekcija dok igramo i pada (šteka) server a da nismo ni svjesni (prepuni serveri), a to primjetiš kad ti kasni statistika ili simulacija. Zato kreni utakmicu legalno a mijenjaj tokom utakmice. Što manje mijenjaj jer igra ne voli da stalno mijenjaš iz istih navedenih razloga. Opet nisam siguran, ali ako mijenjaš mijenjaj na poluvremenu. Neko moje objektivno razmišljanje, a nemora ništa značit.
13% jaci od protivnika u Kupu i primih tri komada. ispada da ga je nordeus nagradio sto je igrao bas ofanzivno umesto da ga kazni sto se previse otvorio. njegova tri DC skauta strpase moja tri igraca u napadu u dzep bez problema a razlika u kvalitetu velika. ovaj uski dijamant cas radi odlicno cas zajebava. predjem na krila ali nista nece pa nece. samo sam iz penala ublazio poraz. DC Perez danas u prvenstvu MoM a sad 5.9.
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522