ne znam kako je kod drugih, ali ja na pocetku nove sezone budem na nekih 100-105% i ne dobijem u Ligi menadzere 120% vec 3-4 kao ja i ostali slabije i naravno nekoliko napustenih ili bas slabih ekipa. ono zbog cega moja Liga bude dosadna je sto ne mogu da odolim a da ne pojacam ekipu da bih se tuko sa menadzerima Lige prvaka i Kupa jer su nivo iznad. ali to u zadnje vreme resavam tako sto igram Ligu sa drugom postavom. kazem, tako je kod mene ne znam za druge.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Vincent Peters je postao najbolji strijelac kluba pretekavši po broju golova bivšu legendu Kevin Gil. Još dobro napreduje, iako ne trošim kofere na njega, u utakmicama i zahvaljujući MoM.
A sad jedna navijačka za legende:
https://youtu.be/DGFTCWJ4qx0
posle poraza u prvoj tekmi kod kuce 1:4 ocekivao sam kraj u ovoj fazi Kupa. nisam mogao pratiti ali pobeda od 4:0 me vodi dalje. cak se ni igraci nisu ful oporavili posle tekme u prvenstvu ali eto ubedljiva pobeda.
vidim da mu je igrao ML od samo 4,5* ali ipak...
Attachment 89287Attachment 89288Attachment 89289
Trebamo jednog aktivnog clana
1. zlatna
OZNAKA: #5MOTO9
Poraz od 2-3 u derbiju dva prvoplasirana, neporažena tima... Naravno, Nordeus je odlučio da moj golman, koji je u fantastičnoj formi, odjednom zaboravi čarobne golmanske rukavice u dupetu jednog od njihovih programera i naprasno odigra za 5... Ne znam da li i vama, ali meni užasno smeta taj "pukovnik, pa pokojnik" fazon, to je ogroman prostor za random i manipulisanje rezultatima od strane Nordeusa...