Page 21 of 92 FirstFirst ... 1119202122233171 ... LastLast
Results 201 to 210 of 938
Like Tree2557Likes

Thread: Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Posle pobede od 4-3 kod kuće, protiv 21% jačeg protivnika, mislio sam da nema šanse da dva puta odigramo dobro i prođemo dalje... Simon Angleborn je uvalio gol na startu, protivnik je od 38. minuta prešao sa 4-5-1 V na Hexagon, ali mu to nije mnogo pomoglo... Najveći pritisak se dešava u zadnjih 20 minuta... Kada je u 84. minutu protivnik izjednačio, mislio sam, to bi bilo to, još jedan i gotovo... Krivca za primljen gol sam uspeo da zamenim ekpresno, a onda je napadač Motycka (koji je ušao u igru malo pre primljenog gola) golom glavom, posle kornera, uspeo da stavi tačku na ovaj dvomeč...

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1aff.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1afff.jpg

VIP
    Protiv najslabije ekipe u ligi i zadnjeg na tabeli 0-0, jebem im mater nordeusovsku, kurvinsku i trolašku!!!

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1affff.jpg

Champion lespa's Avatar
    revans tekma u Kupu kod kuce i pobeda od cak 5:0! nisam mogao pratiti ali sam iznenadjen visokom pobedom protiv aktivnog protivnika, kvaliteta 5% iznad moje ekipe i koji je imao tri navijaca.
    posle vidim da je ostao bez igraca u 44. minutu i tri gola je postigao moj novi igrac kome su 5 osobina podignute na 250% pa i to treba imati u vidu. nije mutant igrac vec sam ulozio poprilican broj zelenih kofera koje sam vredno skupljao.

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-capture111.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Ako to pocnem da brisem Wolf se nece javljati vise

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Shadow View Post
    Ako to pocnem da brisem Wolf se nece javljati vise

ako je to cena da ovaj forum postane normalno mesto gde se razmenjuju ideje, iskustva itd. bez psovki i vulgarnosti, ja nemam problem sa tim.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Neznam, ne bih ja Wolfa dirao svaka mu je na mjestu, ali da se to malo prikriti, moderirati, ne brisati (nipošto). Treba malo mašte. Meni ne smeta jer ga sad znam već dugo, privikao se, ali možda novim članovima smeta. Nisam pametan, ne zamjerite.

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Bice reseno

Dreamer Viktor Stefanovic's Avatar
    A i ja imam novosti
    U dogovoru sa kapitenom savez je promenio ime sada je dobio novi naziv Kraljeva garda.

VIP
    Posle 10 fantastičnih utakmica na startu sezone dođe i ta prva subota, baš kao i prošle sezone, kada Nordeus kaže: "E sada će tvoji igrači, golman naročito, da igraju kao da nikad loptu u životu videli nisu"... I sad ja kao treba da budem fin i da ne psujem i tako to, a znam da nije ni do mene, ni do formacije, ni do taktike, ni do treninga...

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1affffff.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1afffffff.jpg

Dreamer Viktor Stefanovic's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    I sad ja kao treba da budem fin i da ne psujem i tako to, a znam da nije ni do mene, ni do formacije, ni do taktike, ni do treninga...

Click image for larger version. 

Name:	1affffff.jpg 
Views:	29 
Size:	91.0 KB 
ID:	89115Click image for larger version. 

Name:	1afffffff.JPG 
Views:	29 
Size:	97.5 KB 
ID:	89116
    e koji si ti kralj ahaha.....

Page 21 of 92 FirstFirst ... 1119202122233171 ... LastLast