Nordeus zacrtao da mi treba treći golman i ne odustaju. Svaka druga ponuda je golman.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Nordeus zacrtao da mi treba treći golman i ne odustaju. Svaka druga ponuda je golman.
Prolaz dalje u LŠ, kao prvi u grupi... Prvo me je iznervirao asistent... Vodim 2-0, a on kaže, stavi kratke pasove, da izbegnemo kontre... Samo što sam stavio kratke pasove, tako protivnik sevne kontru, do tad ga nigde bilo nije... Pred kraj utakmice protivnički golman odbrani nam dva slobodnjaka, a onda on da iz slobodnjaka u 90. minutu... I sinoć smo primili gol iz slobodnjaka u 89. minutu, a imam igrača blokera slobodnjaka... Kurac moj on blokira...
Na starom sistemu aukcija su mi davali od 3* i svaku treću sezonu od 5*. Al ne igram samo na jednom klubu pa tako i razmišljam. Na drugim klubovima nemam kofera pa mi ne odgovaraju ti od 4*, na glavnom odgovaraju. Sve ukupno kad sračunam zadovoljio bih se i sa 3* na glavnom jer njima je lakše praviti duple pozicije i specijalnosti (mada to nekad nema koristi osim ako želim igrati sa 13 jakih igrača u raznim varijantama formacija i taktika a kod mene je upravo takav slučaj). Ali na drugim profilima bih skupio lakše dobru ekipu. Na glavnom su davali nordgene od 5* ponekad i za 13 tokena skupim 11 nordgena sa duplim pozicijama i specijalnostima jer kod nas u vrhu niko ne biduje preko drugog menadžera osim ako se baš ne mirišu ili ako onaj drugi kupuje samo zato da ti ne bi ga pokupio (bilo je i toga, kupe pa upropaste takve igrače, a kad biduješ preko njih brišu te iz prijatelja).