Page 33 of 94 FirstFirst ... 2331323334354383 ... LastLast
Results 321 to 330 of 938
Like Tree2557Likes

Thread: Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Nordeus zacrtao da mi treba treći golman i ne odustaju. Svaka druga ponuda je golman.

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

VIP
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Rekao sam ja da ovaj novi sistem aukcija neće izaći na dobro. Odmah mi se nije svidio, namirisao sam prevaru. Kao tokeni se vraćaju ako ne kupimo igrača, ali problem je što nemožeš kupit igrača kad ga svi žele. Zar treba da dam 60-80 tokena za dobrog igrača, pa bolje da kupim nordgena od 3*. Za nordgena od 3* bar znam da će dobro napredovati (mada su i to zeznuli zadnje 3 sezone prije nego što su uveli ovaj novi sistem aukcija).
    Što od 3*, kad možeš od 4*, kao ja...
    Madridista, Rašo 76 and Zoky like this.

VIP
    Prolaz dalje u LŠ, kao prvi u grupi... Prvo me je iznervirao asistent... Vodim 2-0, a on kaže, stavi kratke pasove, da izbegnemo kontre... Samo što sam stavio kratke pasove, tako protivnik sevne kontru, do tad ga nigde bilo nije... Pred kraj utakmice protivnički golman odbrani nam dva slobodnjaka, a onda on da iz slobodnjaka u 90. minutu... I sinoć smo primili gol iz slobodnjaka u 89. minutu, a imam igrača blokera slobodnjaka... Kurac moj on blokira...

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1akkkkkkkk.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1akkkkkkkkk.jpg

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Što od 3*, kad možeš od 4*, kao ja...
    Na starom sistemu aukcija su mi davali od 3* i svaku treću sezonu od 5*. Al ne igram samo na jednom klubu pa tako i razmišljam. Na drugim klubovima nemam kofera pa mi ne odgovaraju ti od 4*, na glavnom odgovaraju. Sve ukupno kad sračunam zadovoljio bih se i sa 3* na glavnom jer njima je lakše praviti duple pozicije i specijalnosti (mada to nekad nema koristi osim ako želim igrati sa 13 jakih igrača u raznim varijantama formacija i taktika a kod mene je upravo takav slučaj). Ali na drugim profilima bih skupio lakše dobru ekipu. Na glavnom su davali nordgene od 5* ponekad i za 13 tokena skupim 11 nordgena sa duplim pozicijama i specijalnostima jer kod nas u vrhu niko ne biduje preko drugog menadžera osim ako se baš ne mirišu ili ako onaj drugi kupuje samo zato da ti ne bi ga pokupio (bilo je i toga, kupe pa upropaste takve igrače, a kad biduješ preko njih brišu te iz prijatelja).

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Prolaz dalje u LŠ, kao prvi u grupi... Prvo me je iznervirao asistent... Vodim 2-0, a on kaže, stavi kratke pasove, da izbegnemo kontre... Samo što sam stavio kratke pasove, tako protivnik sevne kontru, do tad ga nigde bilo nije... Pred kraj utakmice protivnički golman odbrani nam dva slobodnjaka, a onda on da iz slobodnjaka u 90. minutu... I sinoć smo primili gol iz slobodnjaka u 89. minutu, a imam igrača blokera slobodnjaka... Kurac moj on blokira...

Click image for larger version. 

Name:	1akkkkkkkk.jpg 
Views:	22 
Size:	96.5 KB 
ID:	89312Click image for larger version. 

Name:	1akkkkkkkkk.JPG 
Views:	22 
Size:	43.9 KB 
ID:	89313
    I ti vala slušaš svakojake savete

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

Pro Rašo 76's Avatar
    Novo takmicenje za 3 dana , nadam se da ce moji biti raspolozeni

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-keqr4p20tb2fvfy9rbxgbw%5B1%5D.jpg
    MNK Kaskada, Madridista and Zoky like this.

VIP
    1-1 protiv favorita... I dalje 10. na tabeli, ali smo bar vezali 3 utakmice bez poraza...

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1akkkkkkkkkk.jpg

VIP
    Novi igrač na levom krilu za United...

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1al.jpg

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Rašo 76 View Post
    Novo takmicenje za 3 dana , nadam se da ce moji biti raspolozeni

Click image for larger version. 

Name:	KeQR4P20Tb2fvfY9rbXGBw[1].jpg 
Views:	28 
Size:	61.2 KB 
ID:	89314
    Za ovaj sistem igre najbolja je ona moja formacija 3-2w-2-1-2 sa 7 igrača koji pogađaju (dml, dmr, 2mc, amc, 2st), al ove sezone ne igram tako ni na drugom profilu. Hbga

VIP
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Za ovaj sistem igre najbolja je ona moja formacija 3-2w-2-1-2 sa 7 igrača koji pogađaju (dml, dmr, 2mc, amc, 2st), al ove sezone ne igram tako ni na drugom profilu. Hbga
    Ma bre, čim jedan da gol, odmah ga menjaš
    Madridista, Crvena Zvezda and Zoky like this.

Page 33 of 94 FirstFirst ... 2331323334354383 ... LastLast