Results 1 to 10 of 938
Like Tree2557Likes

Thread: Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie Marko Knezevic's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    sto se tice novine oko formacija smatram da je to samo sminka i igracu formaciju sa krilnim napadacima i prelazicu na uski dijamant u toku tekme ako stvari na terenu ne idu na moju vodenicu. nemam nameru da u toku tekme svaki cas pomeram igrace kao da su sahovske figure ili da ih grupisem na jedan deo terena jer cu tako boga ti prelomiti mec. yeah wright . znaci, igram kao i do sada sto sam igrao pa kako prodjem...

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-capture118.jpg
    Ne verujem da je sminka.Ne bi dzabe ukidali DML/R posle 7 godina zbog lepe estetske preglednosti

Treba isprobati novine kroz naredne sezone.Jedino mi se nije svidelo sto su azuriranje odradili pred kraj sezone kada se igraju najbitniji mecevi i polufinala LS.Mogli su fino sacekati subotu i nedelju pa mirno to uraditi,bez zurbe

VIP
    Quote Originally Posted by Marko Knezevic View Post
    Ne verujem da je sminka.Ne bi dzabe ukidali DML/R posle 7 godina zbog lepe estetske preglednosti

Treba isprobati novine kroz naredne sezone.Jedino mi se nije svidelo sto su azuriranje odradili pred kraj sezone kada se igraju najbitniji mecevi i polufinala LS.Mogli su fino sacekati subotu i nedelju pa mirno to uraditi,bez zurbe
    IDIOTI to uvek rade i uvek DIREKTNO utiču na igru u završnici sezone!!!

Newbie Marko Knezevic's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    IDIOTI to uvek rade i uvek DIREKTNO utiču na igru u završnici sezone!!!

Ima ti istine u tome.U sredu sam imao resenu Ligu,ostale mi lagane utakmice do kraja,i onda ubacuju ovu novu verziju,i ja igram 0:0 protiv 11 na tabeli(5:0 dobio prosli mec),pa onda juce protiv 7 vodim 1:0 pa dobijam crveni,pa ga izjednacava taj 7,pa me konstantno napada i nekim cudom dajem 2 gol posle kontre.Mislim i dalje je sve u mojim rukama,imam danas prvu mec loptu,pa ako i nju zeznem onda sutra jos jednu sansu imam,a postoji i opcija i da sa oba poraza osvojim prvo mesto.

Ranije sam imao neko pravilo da kada dobijem crveni,sledecih 10-15 meceva sam miran(nece pasti direktni crveni),ali eto odmah sutradan u finalu LS mi pukne 2 crveni sa ekipom koja je 10% jaca,pomislih da cu puci 1:5,kada ga dobih