i dalje imam najjaci tim i jos uvek gubim i po 4 gola razlike od ljudi koji otprilike ni ne igraju!
logiko gde si?!
i dalje imam najjaci tim i jos uvek gubim i po 4 gola razlike od ljudi koji otprilike ni ne igraju!
logiko gde si?!
Daj da vidim koju taktiku koristis...
u sustini najvise volim 4-4-1-1, imam jaka krila, i tako sam kidao u prosloj sezoni.... sad nista!
sa 4-3-2-1 sam odvalio lika u LS koji je za 10 ocena jaci od mene, ali zato sa tom istom formacijom nisam mogao da dobijem nekog ko je 10 ocena slabiji od mene!
i par puta sam probao 4-1-2-1-2 i naravno nista...
sad hocu da kupim AMR-a da mogu da probam V formaciju...
ne znam sta vise da radim
Bilo je i glupljih rezultata!
Posluzicu se, Milane, tvojim nekim davnim rezonovanjem, ukoliko pretpostavimo da su igraci normalni. Bez obziran na odnos 5:2.
Ja bih u ovom slucaju stavio bunker, duge lopte po bokovima i kontru, defanzivno kretanje za sve MC. Time bih blokirao njegove napade preko poluspiceva, napadac ne bi bio problem, kao ni njegovi MC. to se i vidi iz ocena. + gledanje + domaci teren.
Ipak razlika jeste velika i rezultat svakako ne bi smeo biti 2:2. IRL je moguce, ali kao 0:0, eventualno 1:1, ali uz veliki napor domacina.
Medjutim, znam i da nisi zapravo trazio objasnjenje, ali eto...ne spava mi se jos.
Gledao kako je Bajern razvalio Barsu pa se bojim da cu imati nocne more.
lepo da ste se vi ispricali i hvala na odgovorima-predlozima :P
Pederčine jedne,to uopće nije istina,lažete što zinete. Bidujete po 50 tokena kako bi drugima izvukli tokene.
sta se tripujete? kao da bi vi bili drugaciji da je vlast u vasim rukama.. xaxa pocnite od prvog level-a pa onda uzivajte i svrsavajte na pobede protiv botova od po 7-0.. plus, nisu vam potrebni tokeni za to..
sila boga ne moli..