1876Likes
-
Ne da ovo govno kurvinsko da pobedi bolji, pa to ti je...
-
Champion
Prvi poraz u prvenstvu. 17% sam jači i ne mogu da ga dobijem. I prošle sezone jedini poraz je bio od njega. Ista razlika u kvalitetu.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
-
Pro
Kad ti Nordeus ne da da pobedis iako si bolji rival celog meca, stize kazna pred kraj meca jer igras ultra defanzivno i branis 1-0. Neverovatno je da od kada igram, uvek imam bolji skor u gostima nego kod kuce protiv egal ili jacih rivala. Ove sezone u Ligi Sampiona 3 remija kuci i dve pobede na strani. Svi rivali egal, jedan za par procenata slabiji i dva za par procenata jaci. U teskoj grupi, pred zadnje kolo je obezbedjena makar Super Liga. Drugi i treci igraju svoj mec, ako pobedi treci, nama bar bod igra na strani protiv drugoplasiranog. Prosle sezone dva poraza u Kupu od istog protivnika nam ne daje previse nade da ce biti lagana utakmica koja bi nam obezbedila prolaz dalje. Ako pobedi drugi, prosli smo dalje, ali onda nam igra samo pobeda u gostima za prvo mesto i "lakseg" protivnika u nokaut fazi. Ako odigraju nereseno, onda nam igra i bod na strani za prvo mesto. Videcemo, ali i posle 5 kola su sve opcije otvorene, a ja se tome nisam nadao...
-
Pro
Stize update... Derbi zavrsen bez pobednika, sto nam osigurava prolaz u nokaut fazu. Dovoljan nam je i bod u sledecem kolu za prvo mesto. Pratio njihov mec, nisam smeo da navijam ni za koga, ali jbte, zaprepastio sam se kada sam video da oboje imaju podrsku po 10-ak menadzera. Moja ubedljivo najteza grupa u LS do sada.
-
Champion
-
Obezbeđen prolaz u Top 16...
-
Novi levi bek za 8 tokena... Kwedi će od sada da igra pozadi po potrebi...
-
Champion
-
Rookie
-
Poraz od prvog na tabeli... Pali smo sa 5. na 7. mesto i 11 bodova iza...