I dalje mi je neverovatno kako mi se laka liga zalomila, 13 utakmica i 73 gola, prosek je 5,6 datih golova po utakmici a primeljena samo 4, i tacno znam protiv koga sam primio
Ali nemam nikakvu osetniju prednost, samo +5 u odnosu na 2., skim igram polufinale kupa, tako da cemo do kraja sezone imati 3 utakmice. Prvu sam ga pobedio 3-2 na misice i voleo bi da ostanem pozitivan protiv njega.
Polufinale kupa ce biti tesko, blagi smo favoriti i nadam se prolazu do finala, a i tamo je aktivni menadzer, malo slabijeg kvaliteta od nas. U svakom slucaju obezbedili smo makar tanjir za 3. mesto tako da cemo i ove sezone imati neki trofj u vitrinama namenjen kupu
CL, danas prva utakmica 2-1 na nasem terenu, vodili smo 2-0 i bili na granici da povedemo 3-0 ali Troldeus nije dozvolio sada nas ocekuje neizvesna utamica i bilo bi bas steta da ispadnemo u ovako ranoj fazi. Pogotovo sto nam se dalje otvara put do finala ge su mnogo laksi protivnici od ovog sada.
Last edited by zokiruma; 11-26-2017 at 06:20 PM.
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
#Pomoc kada sam igrao Top Eleven pre 3-4 dana imao sam animaciju kada sam igrao utakmice , sad mi samo pise sta se desava ??
Polusezona gotova, vise nego solidno ide na svim poljima. Danas u prvoj utakmici 1/8 LS nisam mogao da udjem na utakmicu sve do poluvremena, ali nekako se sve poklopilo onako kako mi je odgovaralo i pobeda 1-3 u gostima protiv egal tima koji je bio 1. u svojoj grupi. U Ligi ide po planu, ali ima jos dosta da se igra, dosta aktivnih menadzera. U Kupu bi trebali da budemo finalisti, sve sem toga je neuspeh.
Sa prosjecnim timom jacine 96% vodim u ligi, 11 pobjeda - 1 remi i 1 poraz.
U ligi su 4 tima jaci od mene sa aktivnim menadzerima, pa mi je zbog toga malo neobicno prvo mjesto ali dobro idemo dalje
Kupio sam samo 4 igraca u novoj sezoni, stare igrace nisam forsirao na treninzima ( nisam trosio kofere, mislio sam kiksati ovu sezonu).
Liga sampiona igram osminu finala i naletio sam na tim 10% jaci od mene i poraz u gostima, za revans nesto moram pokusati.
Sto se tice kup-a, igram polufinale za 2 dana protiv tima koji je jaci 6%.
Last edited by Rašo 76; 11-27-2017 at 06:15 AM.
Polusezona Delije.
Titula već osigurana. Liga loša. Drugu sezonu za redom.
Kup i LŠ po planu za sada. Može da se desi i da bude tu kraj.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk