Još jedan grad ostao, došao igrač 7* ali star i sa pogrešnom pozicijom. Nadao sam se nekom MC.
Još jedan grad ostao, došao igrač 7* ali star i sa pogrešnom pozicijom. Nadao sam se nekom MC.
Završeno, nije bilo lako. Tako da je uprava kluba odlučila zadržati nagrade. Svako ko želi nagradu može osvojiti "ako želi". Morao sam pratiti svaku utakmicu i stalno prilagođavati formaciju sitnim pomjeranjem dmc naprijed, mc u stranu, krila ka sredini, zgusnuti odbranu..., i naravno taktiku sam potpuno promijenio.
Odlična utakmica u kupu protiv omiljene žrtve.
Povedem 2:0, protivnik izjednačava iako nije prisutan. Prvi put ove sezone menjam formaciju i prelazim na hexagon, što mi donosi još 3 komada u njegovoj mreži.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
pobedio u 5-om gradu i dobio igrača.
kvalitet prve postave je 125% a dobio sam golmana 22 god bez spec kvalitet 84%.
ne znači mi baš ništa tako da ide na prodaju.
bilans: 6 tokena, 13 zelenih i gore spomenuti igrač.
bravo za ljude iz nordeusa jer su uspeli u svom naumu. svi pričaju o novoj mini igrici i na trenutak su zaboravili koliko su ovi upropastili igricu.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
@Lespa
Pa nije im sedište džabe u BG-u. Imaju tamo od koga da uče
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Yeah, 2000 postova i titula Champion.
Ovi iz nordeu$a bi mi mogli poslat kakav zvanični komplet za ovoliki trud.
Opet sam puko u zadnjem gradu sa drugim profilom i opet na penale. Napadači neumiju penal izvesti.
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Što se tiče UK turneje, najlakše ju je osvojiti sa novim klubom jer protivnici su tada slabi.