Ja sam pao na 6. gradu ali sam skontao da kad protivnik stavi 5 ravno na sredini slobodno možeš igrat veoma napadački i čovjek na čovjeka. S tim saznanjem ima šanse da u popravnom uradim nešto više.
Baš šteta da sam pao zbog crvenog kartona za MC a klupa nikakva. Brzo sam primio 2 gola i onda mijenjao, mislim da bih stigao i čak pobijedio da nisam ostao bez igrača.
Neko igra isključivo na kontre. Ja sam gubio 3:1 u 5. gradu sa V-stilom protiv 4-5-1 ravno, promijenio na veoma napadački i čovjek na čovjeka i izjednačio u zadnjih 30 minuta. Na penale dobio.
Ja sam izgubio 3. 0-0 pa produzeci pa penali, 9. serija moja omasio njegov pogodio i kraj. 6 tokena ispocetka da krenem lol.
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Pao sam na penale u zadnjem gradu . Dva puta vodim 1:0 i 2:1, sve stiže. Golman mu je zvijer, sve brani. Imam dominaciju ali on ima golmana i pojedince koji mogu pretrčati moje igrače.