Svaka čast svima
Samo cepjate
Da na nižim nivoima je lakše, manje aktivnih menadžera. Ali to ne umanjuje vaš trud i aktivnost
Svaka čast svima
Samo cepjate
Da na nižim nivoima je lakše, manje aktivnih menadžera. Ali to ne umanjuje vaš trud i aktivnost
Skoro je proslo pola sezone pa da rezimiram:
U ligi sam 1.sa bodom prednosti tako da ce do kraja biti tesko ali nadam se prvom mestu
Kup ispao sam u drugom kolu od dva nivoa jaceg igraca.
Liga sampiona bez mene ove sezone
Trenutni prosecan kvalitet ekipe mi je 39,4.
Prosek god 18,7.
Novac oko 12M.
Plan za dalje titula u ligi i sto spremniji tim za narednu sezonu
KUP
Ocekivano 0:3 1 crveni karton xD i povredjen igrac al dobro bio je bolji
Danas sam lagano pobedio,ostajem na prvom mestu sa 9 boda prednosti.
Ljudi imam problem,moze neko da mi pomogne?!
Hocu da se menjam sa nekim likovima za dresove i grbove ali ne mogu na bilo koji dres ili grb mi se ne pojalvljuje send as a gift,zasto?Evo sta mi se pojavljuje :/
Hm koliko sam ja do sada shvatio kako to radi, mozes nekom da posaljes samo u trenutku kada kupis, valjda ..
Inace svaka cast za ucinke u ligi
ПОЛУСЕЗОНА:
ЛИГА : ПРВИ, АЛИ НИСАМ БАШ ОДУШЕВЉЕН ИГРОМ СВОГ ТИМА ЈЕР САМ ЛОШЕ СТАРТОВАО СЕЗОНУ МЕЊАО САМ СИСТЕМ ИГРЕ И ФОРМАЦИЈУ ПА ДОК СЕ СВЕ ТО УИГРА...ИНАЧЕ ОВЕ СЕЗОНЕ ЛИГА ЈАЧА НЕГО ИКАД 5 АКТИВНИХ ПРОТИВНИКА КОЈИ СЕ БОРЕ ЗА ТИТУЛУ, ЈЕДАН ЧАК САМО ШТО МЕ НЕ ДОСТИГНЕ КВАЛИТЕТОМ! АЛИ ИПАК 9 2 0 И 29 БОДА. БЕЖИМ ДРУГОМЕ 2 БОДА. ОСТАЛИ НЕОЧЕКИВАНО МНОГО ЗАОСТАЈУ ЗА НАМА.
ЛИГА ШАМПИОНА: ГРУПА ТЕЖА НЕГО ИКАД АЛИ ИПАК 5 0 1 И ПРВО МЕСТО У 1/8 ИГРАМ СА СОЛИДНИМ ПРОТИВНИКОМ АЛИ ИПАК ОЧЕКУЈЕМ ЛАГАНИ ПРОЛАЗ.
КУП: НОВИ ФОРМАТ А ЈА УВЕК ЗАВРШИМ СА СКАУТ КВАЛИТЕТОМ ТИМА ПА МИ ДАЈУ ОНЕ 2 НИВОА ВЕЋЕ ПРОТИВНИКЕ. КОД МЕНЕ СЕ ЊИХОВИ ИГРАЧИ ВИДЕ КАО 7 * АЛИ ИПАК СТИГАО САМ ДО 1/8 И У ПРВОМ МЕЧУ ПОРАЗ КУЋИ 1:3 ИПАК МИ ЈЕ ДОШАО ПРЕЈАК ПРОТИВНИК НЕ НАДАМ СЕ ПРОЛАСКУ ДАЉЕ АЛИ ЋУ СЕ ПОТРУДИТИ..
ВЕЉКО НЕ МОЖЕШ СЛАТИ ОФИЦИЈАЛНЕ ГРБОВЕ, И НЕ МОЖЕШ СЛАТИ ГРБ КОЈИ СИ НАПРАВИО НА ПОЧЕТКУ ЗА 0Т И НЕ МОЖЕШ СЛАТИ ГРБОВЕ КОЈЕ ТИ ЈЕ НЕКО ПОСЛАО САМО КАД КУПИШ