Poludeo sam Liga slabiji je od mene 5 puta a ipak me dobije neverovatno i sada sam opet 2. jbg al ima vremena za ligu
A liga sampiona 1:0 izgubio na protivnickom terenu dobro je da nije vise posto je imao 100 sansi 1 na 1 sa golmanom
nadam se da cu ga pobediti na svom terenu
Konacno utakmica gde su moji stoperi briljirali!
Rezultati 21.04.2013
Prvenstvo 13.kolo (baksuzno ove sezone da mu jbm sve)
Poraz nakon dominacije svih 90min. 72% posed lopte i lik mi da gol iz penala...povrede mu se dva fudbalera i ne mogu nikako da mu dam gol...ovo me zaista vredja...ali bas nije humano...i igrac mi se povredi u 87min [3 dana]...ccc
Zasrao sam sada celu pricu oko titule... Sloboda ode na +5...ma idi bre u k****
Liga Sampiona 1/8 finala
Znacajna pobeda u gostima...Poveo sam 0:2 i onda lik izjednaci i jedva mu uteram gol za konacnih 2:3...veoma vredna pobeda...
Nije lose,na protivnikovom stadionu nereseno,vodio sam 1:0 ali mi se onda povredio najbolji igrac u timu,jeste da je on dobio crveni karton u 38' al opet morao sam da uvodim jednog slabijeg igraca i najverovatnije je zbog toga i bila neresena,imao sam vise sansi,ali sreca je bila na njegovoj strani,ja tu nisam mogao nista da uradim.
Posle 45 minuta kada sam gubio 1:0, mislio sam da ce ovo biti prvi poraz za moju ekipu u ovoj sezoni, medjutim izgleda da je razgovor sa igracima znatno pomogao na poluvremenu i oni su zaigrali FUDBAL!
ggwp