АЈЈ БРАТЕ ДА СУ ТУПСОНИ НЕГО ЈЕ 7 АКТИВНИХ У МОЈОЈ ЛИГИ, ТИМ МИ НИЈЕ КРШ БРАТЕ СВАКЕ СЕЗОНЕ БУДЕМ СА СКАУТ КВАЛИТЕТОМ ТИМА ТЕШКО ЈЕ И МЕНИ К'О ВАМА ЈЕР ИМА МНОГО АКТИВНИХ А О ЛИГИ ШАМПИОНА ДА И НЕ ГОВОРИМ :О СИНОЋ ЈЕДАН ЛАОТИАНАЦ ИЗ ЛАОСА ДАО 9 КОМАДА У ГОСТИМА ПРОТИВ ТИМА КОЈИ ЈЕ ЗА 5 ПОЕНА (КВАЛИТЕТА ТИМА) СЛАБИЈИ ОД ЊЕГА, МОГУ ЗАМИСЛИТИ ШТА МЕ ЧЕКА СА ЊИМ У ПОЛУФИНАЛУ ЈЕР ЋЕМО НАЈВЕРОВАТНИЈЕ ЈА И ОН БИТИ ТАМО..:/
И ЈОШ ЈЕДНО: ПРОШЛЕ СЕЗОНЕ САМ ДОШАО ДО ПОЛУФИНАЛА КУПА А СВИ ПРОТИВНИЦИ СУ БИЛИ 2 НИВОА ВЕЋИ И СВИМА СУ ИРГАЧИ ПО 7 * ТЈ ТАКО СЕ КОД МЕНЕ ВИДЕ ...НА КРАЈУ НЕСРЕЋНО ИСПАДНЕМ ЈЕР САМ ПРОМАШИВАО МНОГО ШАНСИ А ЛАГАНО САМ МОГАО БИТИ У ФИНАЛУ И ОСВОЈИТИ ПРОТИВ ЈЕДНОГ СЛАБАШНОГ ИЗ ГОРЊЕГ ДЕЛА ЖРЕБА..:/
ФК НЕЈМАР 9. НИВО.
Last edited by nsretkovic; 04-22-2013 at 06:39 PM. Reason: ДОДАТАК
Prvenstvo 14.kolo
Auuu...ae sto je juce bilo 13-o baksuzno kolo nego i danas baksuzan dan covece...Sa Pinto povredjen na 5 dana a bustera nema...katastrofa,jedva pobedih ovog jadnika...znaci ne znam sta se desava sa igricom...u prvom mecu sam ga naguzio 7:0 a sad jedva...igrao sam bez spica posto su mi oba povredjena...znaci ludilooo
Imas sanse da ga pobedis,3:1 danas...
NTNK, da te pitam, jel uzimas ikad tokene :P
Cisto onako, radoznal sam
Inace, na drugom profilu mi ista situacija kao na ovom, u ligi se raspadam, nisam u LS, falio mi 1 bod prosle sezone ali zato u kupu imam realne sanse za 1/2 finale
No, jedna stvar me muci, kako to da jedna budala (moram ih tako zvati ^_^) stavi golmana u sredinu, ili napadaca u odbrani
Moj jucerasnji protivnik u ligi:
I samo 0:3 protiv njega o_O
Drugi profil danas:
Liga:
--
Pravi profil, trenutno igram protiv 2. tima na tabeli u gostima, rezultat 0:2, i zuti karton za DMC-a
imali su 2-3 dobre sanse ali to nista nije uspjelo
20:42 - 53 minut - gol za The Queen FC
64 minut: Gol za Manchester City!! Lemajic glavom poslije extra izvedenog kornera od strane Keron Shakes-a
U daljem toku utakmice nista posebno..
Zaostajem trenutno 3 boda od 4. pozicije i plasmana u LS..nadam se da cu uspjeti )
Ajde neki minimalan poraz ali mnogo je ovo kume