Page 32 of 56 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast
Results 311 to 320 of 551
Like Tree359Likes

Thread: Sezona 39: April 7 - Kako vam ide?

Apprentice Slypire's Avatar
    Quote Originally Posted by NTNK View Post
    Tvoj tim je uzas matori,ali bas bas...tim koji je od 3-5 zvezdica nije full tim...pravi tim treba najmanje da bude od 5 zvezdica
    Aham, dobro onda ako je tako...!
    Nema teoretske sanse da ti imas tim na 2 nivou gde ce svi imati 5 zvezdica to je NEMOGUCE!
    Osim ako ne uplatis jedno 1000 tokena pa da uzmes sve skaute -.-

Newbie
    Quote Originally Posted by Milan Dj. View Post
    To ih i ja pitam a odgovor nemaju, tacnije nemaju hrabrosti da napisu da postoji propust u igri. Kvalitetom tima i posvecenoscu obezbedim sebi posed 60-70% a rivali mi potpuno pariraju a nekad i dominiraju...
    Znam, Milane da se ti od pocetka boris za to al ne vredi jbg. Ne ljutim se ja kad me pobedi bolja ekipa i to necu ni raditi. Sedam sezona sam ostajao na istom levelu, a imao sam ekipu medju tri najjace uvek. I to uvek sa igracima koji su skupi, talentovani i sl.

Famous nsretkovic's Avatar
    Nije fer vi igrate na tim levelima a timovi su vam krsevi nevidjeni i pobedjujete te tupsone kao od sale...a ja ne mogu da se sastavim...uzas...
    АЈЈ БРАТЕ ДА СУ ТУПСОНИ НЕГО ЈЕ 7 АКТИВНИХ У МОЈОЈ ЛИГИ, ТИМ МИ НИЈЕ КРШ БРАТЕ СВАКЕ СЕЗОНЕ БУДЕМ СА СКАУТ КВАЛИТЕТОМ ТИМА ТЕШКО ЈЕ И МЕНИ К'О ВАМА ЈЕР ИМА МНОГО АКТИВНИХ А О ЛИГИ ШАМПИОНА ДА И НЕ ГОВОРИМ :О СИНОЋ ЈЕДАН ЛАОТИАНАЦ ИЗ ЛАОСА ДАО 9 КОМАДА У ГОСТИМА ПРОТИВ ТИМА КОЈИ ЈЕ ЗА 5 ПОЕНА (КВАЛИТЕТА ТИМА) СЛАБИЈИ ОД ЊЕГА, МОГУ ЗАМИСЛИТИ ШТА МЕ ЧЕКА СА ЊИМ У ПОЛУФИНАЛУ ЈЕР ЋЕМО НАЈВЕРОВАТНИЈЕ ЈА И ОН БИТИ ТАМО..:/
    И ЈОШ ЈЕДНО: ПРОШЛЕ СЕЗОНЕ САМ ДОШАО ДО ПОЛУФИНАЛА КУПА А СВИ ПРОТИВНИЦИ СУ БИЛИ 2 НИВОА ВЕЋИ И СВИМА СУ ИРГАЧИ ПО 7 * ТЈ ТАКО СЕ КОД МЕНЕ ВИДЕ ...НА КРАЈУ НЕСРЕЋНО ИСПАДНЕМ ЈЕР САМ ПРОМАШИВАО МНОГО ШАНСИ А ЛАГАНО САМ МОГАО БИТИ У ФИНАЛУ И ОСВОЈИТИ ПРОТИВ ЈЕДНОГ СЛАБАШНОГ ИЗ ГОРЊЕГ ДЕЛА ЖРЕБА..:/
    ФК НЕЈМАР 9. НИВО.
    Last edited by nsretkovic; 04-22-2013 at 06:39 PM. Reason: ДОДАТАК
    NTNK and Gamer_X like this.

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Quote Originally Posted by Slypire View Post
    Aham, dobro onda ako je tako...!
    Nema teoretske sanse da ti imas tim na 2 nivou gde ce svi imati 5 zvezdica to je NEMOGUCE!
    Osim ako ne uplatis jedno 1000 tokena pa da uzmes sve skaute -.-
    Ae bre ne lupaj,od kad sam krenuo da igram svake sezone sam imao tim sa 5 zvezdica,nikad skauta nisam kupio i osvojio sam to sto sam osvojio.. .
    Gamer_X likes this.

Prvenstvo 14.kolo

Auuu...ae sto je juce bilo 13-o baksuzno kolo nego i danas baksuzan dan covece...Sa Pinto povredjen na 5 dana a bustera nema...katastrofa,jedva pobedih ovog jadnika...znaci ne znam sta se desava sa igricom...u prvom mecu sam ga naguzio 7:0 a sad jedva...igrao sam bez spica posto su mi oba povredjena...znaci ludilooo

Apprentice Slypire's Avatar
    Ae bre ne lupaj,od kad sam krenuo da igram svake sezone sam imao tim sa 5 zvezdica,nikad skauta nisam kupio i osvojio sam to sto sam osvojio.. .
    Eh kad bi to tako bilo gde bi nam onda bio kraj
    btw danas igram protiv:

Imas sanse da ga pobedis,3:1 danas...
    Slypire likes this.

Apprentice
    NTNK, da te pitam, jel uzimas ikad tokene :P
    Cisto onako, radoznal sam
    Inace, na drugom profilu mi ista situacija kao na ovom, u ligi se raspadam, nisam u LS, falio mi 1 bod prosle sezone ali zato u kupu imam realne sanse za 1/2 finale
    No, jedna stvar me muci, kako to da jedna budala (moram ih tako zvati ^_^) stavi golmana u sredinu, ili napadaca u odbrani
    Moj jucerasnji protivnik u ligi:
    I samo 0:3 protiv njega o_O
    Drugi profil danas:

Liga:

--
    Pravi profil, trenutno igram protiv 2. tima na tabeli u gostima, rezultat 0:2, i zuti karton za DMC-a
    imali su 2-3 dobre sanse ali to nista nije uspjelo
    20:42 - 53 minut - gol za The Queen FC

64 minut: Gol za Manchester City!! Lemajic glavom poslije extra izvedenog kornera od strane Keron Shakes-a
    U daljem toku utakmice nista posebno..

Zaostajem trenutno 3 boda od 4. pozicije i plasmana u LS..nadam se da cu uspjeti )

Dreamer MrMaxSRB's Avatar
    Liga Danas

Danas su morali da pobede jer nebi dobili plate xD
    NTNK likes this.

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar

Ajde neki minimalan poraz ali mnogo je ovo kume

Page 32 of 56 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast