Iako sam mislio da ću izgubiti, jer je protivnik sa lvl iznad i nekih 9% jači, ispostavilo se da je zapuštena ekipa. Popio je 4 komada.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Iako sam mislio da ću izgubiti, jer je protivnik sa lvl iznad i nekih 9% jači, ispostavilo se da je zapuštena ekipa. Popio je 4 komada.
Delije posle preokreta, kontrom u posljednjoj minuti, dolaze do pobede. I ovde isti slučaj. Lvl iznad, 10% je jači i aktivan. Posle izjednačujućeg gola, sa normalnog prelazim na odbranu. Da se čuva rezultat. Ali tu je Jara, polu mutant, istrčava kontru i uvaljuje ga.
Inače sam mislio da je bug sa duplom izmenom sređen.
Katastrofalan start sezone. Imam veliki problem sa moralom ekipe od pocetka sezone, mozda jer sam na pocetku sezone promenio kapitena jer sam prethodnog prodao?? U svakom slucaju ne znam sta da radim sa timom, osim da pokusam da pronadjem dobitnu formulu. Danas poraz u LS protiv ekipe koja je za 11% slabiji rival uz moj crveni karton. Jedina svetla tacka je jucerasnja pobeda u Kupu protiv egal protivnika. Obojica na 96% kvaliteta.
Takodje, svake sezone sam imao nekog pojedinca koji je iskakao od proseka i imao odlican ucinak. To je prosle sezone bio napadac Anuar Mora. Ove sezone niko ne odskace,niko nije lider, a Mora nije ni bleda senka igraca koji je dao 44 gola i imao 22 asistencije u prosloj sezoni. Imam jak tim po kvalitetu, ali moral je ocajan sto se odrazava na rezultate. Juce npr, dve pobede, a moral danas pred prvu utakmicu jos gori nego juce. A ne forsiram igrace na treningu. Cak 18 kofera mi je trebalo da spremim to na maksimum. Naravno, nisam ni pomislio da potrosim ijedan.
Da ne govorim o tome koliko su mojim igracima napucani bitni skilovi u odnosu na bar 80% protivnika jer renoviraju tim svake sezone.
Last edited by Kole22; 12-14-2017 at 02:21 PM.
Šta se ovdje desilo da odigraju 1:1, ja tu tankiram pa sam stavio tim od 1%, protivnik 123% i odigramo neriješeno. Prvo kontam da nije igrao nelegalnu formaciju, ali nije, sve je legalno 4-3š-3. Jedino ostaje da mislim da imaju utjecaja bonusi od 10% i možda su mu igrači umorni.
Mada, nordeus je to, kad je išta imalo smisla.
Sada gledam ove igrace na skaut listi, totalno *ranje MR/AMR 23 god. 59 tokena 111% a osobine jedva bolje od mog krila 26 godina 84 %
Last edited by Rašo 76; 12-14-2017 at 03:01 PM.