Page 36 of 53 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast
Results 351 to 360 of 530
Like Tree1424Likes

Thread: Sezona 100 - 10. Decembar - Kako vam ide?

VIP
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Sledeći protivnik u Kupu. Kuku meni

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
    Kad sam ja mogao da prođem likove 30+% i 18% jače, možeš i ti...
    Madridista likes this.

Pro Kole22's Avatar
    Lagana pobeda u Ligi, prvi pratilac nastavlja sa dobrom serijom rezultata. Danas su dobili i treceg sa 4-1, pa je pao na 5. mesto. U revansu LS veoma tezak mec, koji nikako nisam ocekivao jer sam 13% jaci i u nasoj ligi je tek na 10. mestu. Aktivan je menadzer, pratio je sva tri nasa meca ove sezone, ali sam smatrao da ce biti ipak lagano za prolaz dalje s obzirom na njegove veoma lose rezultate u Ligi. Ali prc, vec na poluvremenu je vodio 2-0, pa sam morao nesto da menjam ne bismo li dali jos ta dva gola do kraja. Mogli smo i da ispadnemo da je iskoristio sansu za vodjstvo u drugom produzetku, ali na kraju imali i srecu. Tim je imao veliku prosecnu ocenu i ne kontam kako nismo uspeli da dobijemo. Ocigledno je da smo opet upali u losu seriju igara, ali na svu srecu se to ne odrazava previse na rezultate jer smo dosta unapredili kvalitet (ceo prvi tim je izmedju f19 i f22 sa 9 igraca izmedju 18 i 20 godina) u odnosu na rivale, ali imamo i dubinu u rezervama.

Mec u LS: Lik je igrao sa 3 igraca po desnom boku i sa samo dva u sredini. Dok nismo napali po nasoj desnoj strani, gubili smo sa 2-0 i nismo imali kontrolu i adekvatnu igru. Pre toga smo napadali po sredini.

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Kad sam ja mogao da prođem likove 30+% i 18% jače, možeš i ti...
    Ma nemam klupu nikakvu. Jedino DMC na 79%. Sve ostalo 2-3*. Sve rasprodao za tokene na početku sezone, a ove kao za inat svi biduju na 4*. E neću vala da plaćam 4* više od 1 pa da ga j...

Steppenwolf and Madridista like this.

Za šta ljudi šalju ponude. Neverovatno.

VIP
    Au, kako bi bilo dobro da se pojavi ovakav juventusov dres...

Samo na EA sports....

Rašo 76 and Madridista like this.

VIP
    Ja ne znam kako oni zamišljaju da neko dođe do 180 golova, ako protiv ekipe na 38% ne dozvoljavaju da neko da više od 3 gola... Još sa igračem više... 12 šuteva u okvir...

Sezona 100 - 10. Decembar - Kako vam ide?-1axxx.jpg
    Rašo 76 and Madridista like this.

Pro Kole22's Avatar
    Jos nismo odigrali danasnju utakmicu, ali jednostavno moram da skinem kapu za formu, igru i rezultate ovoj curi. Mozda je i bolje sto joj se nismo nasli na putu ka trofeju u Kupu.

Razbila je naseg dzelata iz 1/4. On je prvi favorit bio pre pocetka, oko 10% jaci u odnosu na nju. Ona je trenutno na 100% kvaliteta, krenuli smo sezonu sa istim kvalitetom, ali ja imam dosta mladji tim sa boljim F pa sam je presisao za 9%. U seriji je pobeda u poslednjih 3 dana protiv 3 ekipe koje su jace oko 10%. I sve nas je razbila. Mene 3-0, Diren FC 4-1, i sad Gelora Dewata 4-1.

I lagano dobila treceg u Ligi. Istog su kvaliteta.

Samo je pitanje koliko dugo ce uspeti da zadrzi takvu nerealnu formu. Ako ne kiksne do kraja, vrlo verovatno ce osvojiti titulu jer ja racunam da cu imati bar dva kiksa do kraja. Nije realno da sve pobedim, imam mnogo derbija do kraja, Liga je jaka i aktivna.
    Madridista and Rašo 76 like this.

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Jbte neralno smece FM mila majka

Poslano sa mog LG-M250 koristeći Tapatalk

Page 36 of 53 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast