Srećna vam svima nova godina. Da se vama i vašim bližnjima sve što se poželeli i ostvari.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Srećna vam svima nova godina. Da se vama i vašim bližnjima sve što se poželeli i ostvari.
Utakmica protiv omiljenog jutros oko 10-11. Normalno da nisam bio prisutan. On jeste.
Kako vidim, uvalio sam mu 2 komada u prvom. On sa 4141 prelazi na 3D-2M-3-2 i prima još 4. Kakav start u novu godinu.
A ovde može svašta da bude.
Opet sve na max i opet sviranje kurcu od strane Nordeusa... Posle utakmice 9-orici igrača pao moral... Evo vam kurac što ću više da trošim plave kofere, pa makar mi svi igrači bili crveni!!! Pre mene svi iz vrha kiksirali i naravno, ne daju pičke da se pobegne... ST Iancu 7* ne može da se sastavi s loptom, na poslednjih 16 utakmica, samo 3 gola...
![]()
@Kole22
Ne, nakon 2-0 sam igrao napadacki i visok presing.. Ta statistika ne valja uopste...
Preslikana tekma od juce ali ovog puta u jebenom finalu kupa!!! Protivnik opet daje 3 gola iz 3 prekida, opet isti igrač.. Na poluvremenu pravim izmene koje su se izvrsile tek u 77 min.. U drugom poluvremenu smo imali dosta zicera i dosta slobodnjaka ali protivnicki golman je sve to skinuo.. Mislim da je ovo i vise nego očigledno ali ko ih jebe kad su idioti
![]()
ne razumem. tacno je da budzim igrace prve postave jer zelim da budem konkurentan menadzerima u Ligi prvaka koji su nivo iznad, ali ako Ligu igram sa drugom postavom i ako je kvalitet izjednacen ocekujem tesne rezultate sto se nazalost ne desava. jedino ako algoritam gleda kvalitet moje prve postave pri odredjivanju rezultata bez obzira sa kojim timom ja odigram Ligu, e onda je igrica u teskoj banani.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522