ne razumem. tacno je da budzim igrace prve postave jer zelim da budem konkurentan menadzerima u Ligi prvaka koji su nivo iznad, ali ako Ligu igram sa drugom postavom i ako je kvalitet izjednacen ocekujem tesne rezultate sto se nazalost ne desava. jedino ako algoritam gleda kvalitet moje prve postave pri odredjivanju rezultata bez obzira sa kojim timom ja odigram Ligu, e onda je igrica u teskoj banani.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Opet nisam pratio, ali bila laganica. Titula definitivno uzeta. Ove sezone individualno rađeno samo sa MC akademcom i skupljeno 660 zelenih.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
I Zvezda gotova sa prvenstvom.
Grb je uzet. Tokeni nema šansi. 153 gola dato.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
3. finale kupa zaredom, prosle sezone i osvojen. Ovaj put jaci protivnik od mene, nekih 10tak % ali vec u 11tom minuti vodimo 1-0, 40. povecavamo na 2-0 i strepimo posle 57og kada protivik postize gol za 2-1. Na nasu srecu to je maksimalno sto moze pruziti i uzimamo titulu. Prvi trofej ove sezone u nasim vitrinama.
Liga za sada odlicno, prvi smo sa +5, do kraja igramo protiv 3. i 4. pa ce te utakmmice odluciti da li cemo uzeti i ligu.
U CL prva utakmica 0-0, tako da se sve odlucuje sutra, nadam se 3. uzastopnom finalu CLa.
Event trenutno na 145, jos 5 golova i uzimamo grb.
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Vodili smo 2-0 na poluvremenu... Protivnik stiže do 2-2, posle dva prekida, ali Fabricius, golom u 89. minutu, donosi pobedu... Prolaz dalje ukupnim rezultatom 9-2, a u finalu 30% jači protivnik...
Attachment 92937