Jubilarnu 100 sezonu obeležili smo sa triplom krunom.
Svim TE menadžerima Sretna Nova 2018 godina!
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Jubilarnu 100 sezonu obeležili smo sa triplom krunom.
Svim TE menadžerima Sretna Nova 2018 godina!
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
finale Lige prvaka protiv protivnika iz finala Kupa ali ovoga puta poraz 2:1.
možda je i fer podela trofeja jer smo isti po kvalitetu, ali šteta mogla je biti tripla.
na pocetku primam gol a u 15. minutu algoritam mi povredjuje napadaca kvaliteta 151% tako da sam ostatak meca odgledao ko preko kurca. uspeo sam u drugom poluvremenu da izjednacim i onda stavio na kontre jer sam ocekivao drugi gol za protivnika sto se nažalost i desilo. do kraja igrao napadacki sa visokim presingom ali naravno ništa.
dupla kruna u kombinaciji prvenstvo + Kup. odlicna sezona.
čestitke svima na osvojenim trofejima!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Boga mi, zadnjeg dana dobijam primamljivu ponudu za rezervnog napadaca koji je bio katastrofalan u napredovanju (F33 na 5* ako me secanje dobro sluzi),ali i pored toga, drzim ga od starta u timu. Od lvl 1.
On cak sad, nije ni los toliko i pored slabe overall ocene. Sta li da radim, u nedoumici sam?
Na lvl-u ispod igraca na 99% kvaliteta bi morali da plate 20+ tokena cak i sad pred kraj sezone, a bio bi neuporedivo slabiji od Marin-a.
Last edited by Kole22; 01-05-2018 at 04:44 PM.
Obezbedjena titula! Odlicna sezona. Dva trofeja koja su nam na samom kraju izmakla prosle sezone, ove se vracaju kuci. 4. liga iz pet pokusaja, 3. LS iz cetiri pokusaja(plus jedno finale), i ostali smo na dva kupa iz cetiri pokusaja. Sve u svemu, iz sezone u sezonu imamo sve tezu Ligu, kao i ostala takmicenja. Konkurencija postaje prava nocna mora, ali to je izazov koji me privlaci da nastavim sa igrom i izgradnjom tima.