Results 1 to 10 of 530
Like Tree1424Likes

Thread: Sezona 100 - 10. Decembar - Kako vam ide?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro Kole22's Avatar
    Juce poraz protiv petoplasiranog iako je igrao sa ilegalnom formacijom sa tri igraca po levom boku. Sve smo pokusali i dominirali ali mora Nordeus da nas troluje. Umesto da ostanemo na plus 5 u odnosu na drugog, mi se vracamo na samo plus 2.

Ali nije tu kraj, danas revans Kupa posle 2-1 u gostima, opet zestok trol. Igramo egal utakmicu, ja ultradefanzivno i nizak presing, protivnik ceo mec visok presing. Daju nam golove posle dve kontre, prva kontra 1na1 protiv mog defanzivca sa 200% kvaliteta za odbranu, povukao loptuy sa sredine terena i predribla i odbrambenog i golmana. Mi za 90 minuta nijedna kontra. Na kraju egal mec, sa tri gola u nasoj mrezi (treci goliz penala u 90. minutu), a mi nismo bili kadri ni jedan odlican napad da organizujemo. Pa ovo je nestvarno trol nad trolovima. Imali smo 5 kornera i nijedan nismo realizovali, imali 1 slobodan udarac i nista. Posle 0-2 smo promenili i formaciju i taktiku, ali popili jos jedan iz penala. Protivnik nista nije menjao formacijski. Ovo je na kraju ispao jedan od najubedljivijih poraza u istoriji, ako ne i najubedljiviji. Svakako da sam ocekivao tezak mec, ali nisam ocekivao dva gola protivnika posle kontri, a ja igram nizak presing, coveka i ultradefanzivno. Njegov golman dobija ocenu 9.0, moj samo 6.

U ligi smo posle lagano dobili 6-0, ali sta mi vredi to kada sam istrolovan u tri meca zaredom i u mecu sezone iako je tek bilo 1/4 Kupa. Ovakve trolove mogu da objasnim jedino da oni koji kupuju tokene moraju imati faktor srece na svojoj strani protiv onih koji ne kupuju tokene.
    Last edited by Kole22; 12-23-2017 at 05:42 PM.