Quote Originally Posted by lespa View Post
ono sto u igrici definitivno treba da promene je to da MC igraci trebaju biti vise ukljuceni u igru kada su u pitanju golovi i asistencije. jer ovako trenirati MC igracima spec kao sto je dribler ili plejmejker nema nikakvog smisla ako oni imaju 3-4 asistencije u celoj sezoni ako i toliko. ili sutevi iz daljine kada slabija ekipa igra bunker.
ali sta ocekivati od njih kada jos uvek ne mogu popraviti sranja koja su tu jos od uvodjenja t11 2018?
vidim iz jednog od postova na forumu da i dalje zamene dva puta ulaze na teren. ili da statistika igraca u tekucoj sezoni se ne slaze sa statistikom tekuce sezone na masci klub.
a posto sam iskljucio animacije, recite mi el su nesrecnici popravili kretanje krilnih napadaca u polju?

E to sam hteo da pitam za savet sta raditi. Imam igraca na MC poziciji 18g f19, trenutno na 106-107% kvaliteta i ne znam sta sa njim? Da li mu istrenirati spec i podici jos vise atribute i koje? S obzirom da su mi na formaciji 4-5-1 (sa DMC,MC,AMC u sredini) MC igraci nevidljivi od kad sam poceo da igram TE. Ili da se orijentisem na golmana od 19g, isto f19, on vec ima specijalnost i trenutno na 112% kvaliteta? Sta mi je ciniti, neki savet od vas iskusnijih? Ima li vajde ulagati toliko u MC igraca u formaciji 4-5-1?