Danas solidan dan. Pobeda u ligi 6-0 i laganih 2-0 za potvrdu prolaska u 1/2 LS. Mada mi se desio trol u mecu saveza, gde sam imao 10 suteva u okvir i izgubio 2-0. Protivnik egal, malo jaci realno, njegova statistika je bila 16 suteva, 5 u okvir, dva data gola, mi 19 suteva, 10 u okvir sa krompirom na kraju. Egal posed, moji dosta losije ocenjeni ako gledamo ukupnu statistiku timova, a ne krajnji rezultat. Njegov golman 8.5 ocena, 6 odbrana. Moj, naravno, bio iza gola, zabavljao publiku.

Poredak na tabeli: Jos koji dan i krecu derbi mecevi od cetvrtog do osmog. Trojica sa preko 100% kvaliteta, jedan od njih egal samnom i dvojica oko 97-98%. Igracemo sa punim bonusima, bilo bi mnogo da nam dva puta zaredom izmakne titula u poslednjim kolima. YNWA, danas poraz u LS od 4-1, prvi mec dobila 3-1 i na kraju ispala iz takmicenja. Vezala dva poraza, juce u revansu izgubila u Kupu, ali se plasirala u finale. Cekamo samo njen kiks u Ligi, dugo ga nije bilo.

Anuar Mora, i u drugoj sezoni nas najbolji i najpouzdaniji igrac, stim da ove sezone daje mnogo manje golova, ali zato kida u asistencijama. Batista najzad postaje lider i posle loseg starta u klubu, blizi se proseku od jednog gola po utakmici. Steta za Shumantova koji je zbog Batiste postao rezervista. Dobre vestine ima, obojica po20g. Yamagi (MR 20g) cu morati da napucam sledece sezone sut i zavrsnicu, da bude malo ubojitiji. Kuzmic (20g) ce mozda dobiti spec za napadaca iz senke. Mada i bez specijalnosti ima vrlo dobru statistiku.