Po meni ovako bi to moglo da izgleda(za jedan klub)...pa nadalje,da ne lupam slike više,čisto predlog.
Svaki klub ima svoju stranicu,isti fazon kao kod “Galerije klubova”.
Po meni ovako bi to moglo da izgleda(za jedan klub)...pa nadalje,da ne lupam slike više,čisto predlog.
Svaki klub ima svoju stranicu,isti fazon kao kod “Galerije klubova”.
Uprkos 1:4 uz prve, bio sam blizu prolaska dalje. Njegov golman 6 odbrana. 3 direktna slobodnjaka peko gola igrača koji ima 200+% šutiranje i završnicu.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
U revanšu su stvari došle na svoje mesto. Pola igrača iz prve postave se odmaralo.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
do sada igrace preko pregovora koji imaju 24+ godina ne bih dvaput pogledao ali sada kada vidim tim igracima raspored skil poena mislim da sam gresio. gledam jednog DR-a koji ima 26 godina, OK matorac ali sa 200%+ u odbrani odlicno resenje za sezone 1+1. naravno, pod uslovom da menadzer hoce da ga proda. u ovom slucaju, steta sto je menadzer zapostavio skilove u F/M.
Ali, uvek sam do sada praktikovao da kupim skupog igraca 18 - 19 godina i da ga ja razvijam. hmmm...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522