Aha, tako sam i mislio. Slabijeg ću morat otpustit zadnji dan jer Petersu želim produžiti. Skoro je na 500 golova u karijeri, vjerovatno će prebacit.
Više golova nego utakmica.
Aha, tako sam i mislio. Slabijeg ću morat otpustit zadnji dan jer Petersu želim produžiti. Skoro je na 500 golova u karijeri, vjerovatno će prebacit.
Više golova nego utakmica.
ne znam kakva mi je Liga, ali vidim iz rasporeda da u prvom kolu igram protiv ekipe kvaliteta 102%. ali, u ovom trenutku prva postava je na 64%.
vidim da je u prosloj sezoni bio cetvrti u Ligi i stigao do polufinala Lige prvaka a sada je izgleda resio da tankuje.
ili ce zamlata sutra pred tekmu resiti da vrati najjaci sastav. kako god, uci cu sutra ranije da vidim sta se desava.
u Kupu ipak nije bilo iznenadjenja protiv 20% slabijeg protivnika.
P.S.
ja tek sad vidim da je ovaj "Tsv Katalonia" moj protivnik i u grupi Lige prvaka. ako ce i tamo da bojkotuje tekme...
Last edited by lespa; 01-08-2018 at 10:47 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Prvo pa muško. Prijatelj koji je aktivan za otvaranje prvenstva. Ako se po jutru dan poznaje, biće napokon jako zanimljivo prvenstvo.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Kakav random žreb za ligu na oba profila.. Sa glavnim timom I mogu da razumem ali sa drugim timom upadam u najjaču ligu u kojoj su svi timovi proslu sezonu zavrsili na 110%. Prosle sezone mi je bio isti kvalitet pred zreb I dobio sam ligu u kojoj moze da se igra I koju sam osvojioo.. Izgleda da kvalitet ne igra neku ulogu nego oni stave sve ekipe u 1 sesir pa ko gde I s kim upadne..
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
United dobija u ligi 8 ekipa iz prošle sezone, 2 tankera i 3 boranija bota... Sve preko 11. mesta smatram uspehom...
Celtic je dobio nekoliko poznatih protivnika i gomilu nepoznatih... Sve u svemu, samo je jedan bio u prva 4 prošle sezone...
Partizan dobija gomilu ozbiljnih protivnika oko i preko 100%... Biće zajebano odbraniti ligu...
Last edited by Steppenwolf; 01-09-2018 at 06:29 AM.
Ove sezone ce biti veselo kada je liga u pitanju, borba za 5-6 mjesto otprilike
Dario FC ubjedljivo najjaci, Cedomir, Rapid tradicionalno mi ne odgovaraju , znaci borba za super ligu sledece sezone
Bice veselo da pratim dvije istovremeno
Kada je u pitanju drugi tim F.K. Teleoptik, 4 tima jaca , 4-5 sredina i ostalo boranija. Nadam se da nece biti vecih problema za osvajanje lige.
Last edited by Rašo 76; 01-09-2018 at 08:52 AM.
Ne znam šta da radim. Akademac koji je uvek bio odlična rezerva.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk