Pitanje jedno.
Procitah ovdje da igracima napredak opada kada dodju na 100%?
Kada predjem u novu sez pada taj procenat kako sam skontao? Znaci li to da se i napredak stari vraca?
Pitanje jedno.
Procitah ovdje da igracima napredak opada kada dodju na 100%?
Kada predjem u novu sez pada taj procenat kako sam skontao? Znaci li to da se i napredak stari vraca?
Napredak zavisi od zvezdica... Do 80% je normalan, od 80% do 100% je 20% sporiji, od 100% do 120% još 20% sporiji... Posle 120% pada drastično, možda i 50%...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Napredak zavisi od zvezdica... Do 80% je normalan, od 80% do 100% je 20% sporiji, od 100% do 120% još 20% sporiji... Posle 120% pada drastično, možda i 50%...
Nisi skontao sta sam pitao.
Kad predjem u sledecu sez igrac pada za jednu zvezdicu u kvalitetu. Da li mu se sa tim padom vraca taj procenat boljeg napretka? Da li me kontas?
Nisi skontao sta sam pitao.
Kad predjem u sledecu sez igrac pada za jednu zvezdicu u kvalitetu. Da li mu se sa tim padom vraca taj procenat boljeg napretka? Da li me kontas?
Odgovorio ti je. Brzina napretka se smanjuje sa godinama i brojem *. Kada se vrati u 5*, napreduje kao i pre. Sve dok ne pređe starosnu granicu (18-21, 22-25, 26-29, 30+).