Juce veoma los dan uz dva poraza. To su nam inace jedini porazi u sezoni do sada. Mnogo bolniji je onaj iz Lige protiv starog znanca YNWA gde smo skliznuli na drugo mesto. Posle 8 meceva u istoriji, popili smo 5. poraz uz tri neresene. Nzm zasto, ali protiv Azijata sa zutom puti moj tim je uvek blizi porazu bilo da sam ja jaci ili slabiji. Mnogo ih retko pobedjujem. Dal su oni toliko talentovani menadzeri ili je nesto drugo u pitanju, ne zelim da se bavim teorijama. Drugi mec, poraz u LS posle kojeg smo otisli na drugo mesto, ali dobijamo slabijeg rivala u prvoj nokaut rundi. Vec od druge smo ga ugasili, ako se uopste plasiramo, jer je protivnik egal sa nama. Nisam stigao da pratim oba meca zbog obaveza, protivnici naravno bili prisutni.
Danas revans u Kupu, morao da promenim ceo vezni red zbog kartona sto nam je znacajno smanjilo kvalitet, protivnik bio na +11%, ali uspeli da odigramo 1-1, posle 4-0 u prvom mecu. Lagan prolaz u 1/2 Kupa. Prilicno ubedljivi rezultati s obzirom da od drugog kola imali sve aktivne i jace rivale od nas. Prijatno sam iznenadjen rezultatima ove sezone.
Protivnik nas je dobro nadigrao.
Prilicno izjednacen mec, ali tesan poraz na kraju.
Iz jednog suta u okvir za celu tekmu smo dali taj gol. Ne bih trosio reci ko je u mecu bio bolji rival.