Results 1 to 10 of 568
Like Tree1229Likes

Thread: Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Sisajte mi kurac nordeusovci, jebem vam sve po spisku!!!

Tri jebena gola primamo posle kornera!!! Izvođač kornera ima specijalnost, centaršut mu na 66%, a 3 asistencije ubije!!! Pereda ima specijalnost za slobodnjake, šut na 203%, 14 utakmica ne može da pogodi okvir gola, a i kad pogodi, odbrane mu!!! Ma nasisate mi se kurca do sledeće nove godine, mamu vam jebem nenormalnu!!! Svaki put kad sam uzeo da treniram igru glavom i odbranu od centaršuta, počnemo da primamo golove posle kornera!!! Pa bar da je protivniku igra glavom na 200%, nego jednom na 63%!!! Serem vam se u algoritam i te vaše proračune, nabijte ih mami u dupe!!!

Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-1aee.jpg

Champion lespa's Avatar
    Tri jebena gola primamo posle kornera!!! Izvođač kornera ima specijalnost, centaršut mu na 66%, a 3 asistencije ubije!!! Pereda ima specijalnost za slobodnjake, šut na 203%, 14 utakmica ne može da pogodi okvir gola, a i kad pogodi, odbrane mu!!! Svaki put kad sam uzeo da treniram igru glavom i odbranu od centaršuta, počnemo da primamo golove posle kornera!!! Pa bar da je protivniku igra glavom na 200%, nego jednom na 63%!!!

I ja imam igraca ( AML 7* ) kome je spec korneri i centarsut 200%+ ali njegove asistencije iz kornera su totalni random, nazalost. izvede 10 kornera na tekmi i nista a na sledecoj iz recimo 3-4 kornera ima dve asistencije. jebiga, tu se ne moze nista. a druga stvar, recimo kada bi se radio trening po zonama i zadnjoj liniji vezbao trening "odbrana centarsuta" i da onda ta ekipa redje prima golove iz prekida, ali to njima nikada nije bilo na pameti i ne verujem da ce ikada to uvesti.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522