Nova sezona i nova zahebancija, buduci da me prijatelj zeznuo proslu sezonu koju sam planirao da tankam.
Uvalio me na 8 mjesto lige :P
Ovu sezonu u ligi sigurno kiksam, ostala takmicenja i savez cu igrati punom parom
U kup-u, laganica prvo kolo, a u drugom dolazi 10% jaci tim
Liga sampiona, prolaz grupe siguran
Formacija na pocetku kao i u vecini prosle sezone 4-1-2-2-1
Last edited by Rašo 76; 02-05-2018 at 06:12 PM.
Nova sezona, ciljevi neodredjeni kao i na pocetku prosle. Opet smo u oba takmicenja zrebani sa lvl up timovima. Idemo korak po korak, vec na startu Kupa moze biti neugodno. U trecem kolu bismo mogli da idemo na lika kojeg smo dobili prosle u finalu LS, ako pre toga izbacimo jaceg rivala u drugom kolu. Zreb za Kup je katastrofalan, Liga Sampiona je dosta laksa sto se tice prolaska u nokaut.
Prvi izlazak na TL i odmah ekstra F19 na DC poziciji koji mi je bio prioritet za ovu sezonu. Jes dao malo vise tokena, ali ko zna kad bi mi opet uleteo.
Statistika za proslu sezonu.
Kutinjo MVP lige i igrac sezone. Primetio sam da kada igram sa AML-R igracima napadac ima malo slabiji ucinak, ali zato igra odlicno kada na krilima igram na ML-R. Dobra sezona i za MR, MC, AMC jedino Baptista malo podbacio.
Last edited by Kole22; 02-04-2018 at 06:48 AM.
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
69T je korektna ponuda za tog igrača s obzirom na 3 pozicije.
Skonto sam kako da ne trošim mnogo a kupim solidno.
E sad koji je faktor, zaboli me.
Kupio jednog, mrsko mi trenirat. Još trebam kupit 10, pa i treniranje. Smorio sam se baš, valjda do turnira saveza sredi se ekipa bar na 100%, prodao sam skoro sve igrače, zapravo morao sam rasprodat sve. A kupio samo golmana. Jbga, bar se uštedilo tokena i kofera tako da sam miran do 2019, nisam još na najvišem levelu tako da ni ove sezone ne planiram igrati ozbiljno, zajebancija kao i prethodne 3 sezone.
Nikola, polako ahahaha, nemoraš prva dva dana potpisat igrače kojima je istekao ugovor