Page 3 of 56 FirstFirst 123451353 ... LastLast
Results 21 to 30 of 568
Like Tree1229Likes

Thread: Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP MNK Kaskada's Avatar
    Nikola, koliko po komadu, a koliko svi skupa?

Rookie sekensen's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Nikola, koliko po komadu, a koliko svi skupa?
    Sta znam, znas kako ide ajde predlozi nesto sto ti mislis da je fer, prihvaticu
    Rašo 76 likes this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by sekensen View Post
    Sta znam, znas kako ide ajde predlozi nesto sto ti mislis da je fer, prihvaticu
    Ma šalim se ja, imam prijatelja koje sam "zadužio", čekam sutra da vidim ponudu pomoćnika. Kod mene je tarifa bila 7 tokena, a za prijatelje 1 token. Ne želim nikog oštetit, možda ti neko i da 10 tokena, meni se ne isplati. Nekad sam davao 20, i vjerovatno bih i sad dao, ali ovo nije sezona u kojoj želim da pravim super ekipu. Naredne 3 sezone samo top 8 ciljam. S obzirom na sredstva koja sam nakupio mogao bih i ove sezone na triplu da ciljam lagano, ali zbog saveza neću da se pojačavam.

Rookie sekensen's Avatar
    Ma šalim se ja, imam prijatelja koje sam "zadužio", čekam sutra da vidim ponudu pomoćnika. Kod mene je tarifa bila 7 tokena, a za prijatelje 1 token. Ne želim nikog oštetit, možda ti neko i da 10 tokena, meni se ne isplati. Nekad sam davao 20, i vjerovatno bih i sad dao, ali ovo nije sezona u kojoj želim da pravim super ekipu. Naredne 3 sezone samo top 8 ciljam. S obzirom na sredstva koja sam nakupio mogao bih i ove sezone na triplu da ciljam lagano, ali zbog saveza neću da se pojačavam.
    Nisam do sad prodavao prijateljima ti si prvi i koji pita, nemam mnogo, nisam prihvatao zahtjeve. A kad neko poslje ponudu, za igraca od 19 god za specijalnoscu ako mu istreniram, prihvatam ponude od 7-10 t, a bez specijalnosti, 5-7 tako sam bar ovim obicnim smrtnicima naplacivao D: a ako neko bude bezobrazan pa prvo ponudi 0 tokena njemu dizem na 15 : P
    Crvena Zvezda likes this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by sekensen View Post
    Nisam do sad prodavao prijateljima ti si prvi i koji pita, nemam mnogo, nisam prihvatao zahtjeve. A kad neko poslje ponudu, za igraca od 19 god za specijalnoscu ako mu istreniram, prihvatam ponude od 7-10 t, a bez specijalnosti, 5-7 tako sam bar ovim obicnim smrtnicima naplacivao D: a ako neko bude bezobrazan pa prvo ponudi 0 tokena njemu dizem na 15 : P
    Imam ja ljude kojima sam davao za 0 sezonama i sad mogu i da tražim za isto (primjer Anel, Davor...). Na pregovore se ipak najviše okoristi Nordeus a to je ono što mi najviše smeta, ako me razumiješ

Champion lespa's Avatar
    protivnik u Kupu u prvoj rundi jutros na 84% sada vec na 91%. ali, u sledecoj rundi osvajac triple iz prosle sezone. pa kakav je to zreb, jebiga?

Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-capture111.jpgSezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-capture112.jpgSezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-capture113.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    protivnik u Kupu u prvoj rundi jutros na 84% sada vec na 91%. ali, u sledecoj rundi osvajac triple iz prosle sezone. pa kakav je to zreb, jebiga?

Click image for larger version. 

Name:	Capture111.JPG 
Views:	24 
Size:	29.6 KB 
ID:	94746Click image for larger version. 

Name:	Capture112.JPG 
Size:	24.5 KB 
ID:	94747Click image for larger version. 

Name:	Capture113.JPG 
Size:	28.9 KB 
ID:	94748
    Ma taj je za tebe šaša

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Vidim ja da je ludilo i na pregovorima, skauti su najpovoljniji

Addicted Madridista's Avatar
    Dobio sam ponudu od 79t za igrača od 19god. DC DR ima spec za kornere, kakvo je stanje na transferima verovatno cu ga kupiti

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
    PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.

LIGA: 9
    LIGA SAMPIONA: 3
    KUP: 3
    SUPER LIGA: 1

Nastupi-Godet 372
    Golovi-El Faour 428
    Asistencije-El Faour 195

Champion Crvena Zvezda's Avatar