Nikola, koliko po komadu, a koliko svi skupa?![]()
Nikola, koliko po komadu, a koliko svi skupa?![]()
Ma šalim se ja, imam prijatelja koje sam "zadužio", čekam sutra da vidim ponudu pomoćnika. Kod mene je tarifa bila 7 tokena, a za prijatelje 1 token. Ne želim nikog oštetit, možda ti neko i da 10 tokena, meni se ne isplati. Nekad sam davao 20, i vjerovatno bih i sad dao, ali ovo nije sezona u kojoj želim da pravim super ekipu. Naredne 3 sezone samo top 8 ciljam. S obzirom na sredstva koja sam nakupio mogao bih i ove sezone na triplu da ciljam lagano, ali zbog saveza neću da se pojačavam.
Nisam do sad prodavao prijateljima ti si prvi i koji pita, nemam mnogo, nisam prihvatao zahtjeve. A kad neko poslje ponudu, za igraca od 19 god za specijalnoscu ako mu istreniram, prihvatam ponude od 7-10 t, a bez specijalnosti, 5-7tako sam bar ovim obicnim smrtnicima naplacivao D: a ako neko bude bezobrazan pa prvo ponudi 0 tokena njemu dizem na 15
: P
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Vidim ja da je ludilo i na pregovorima, skauti su najpovoljniji![]()
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195