Nisam mislio na tvoj post.
Mislim na ono što je admin Sausy pisao za mijenjanje ID za oglašavanje, može da riješi nekad problem ako nemamo reklama, ali može da nam google račun postane sumnjiv zbog toga. Ti njemu tražiš ID top eleven računa da prijaviš problem koji on ima, nema to veze jedno s drugim. Nego sam ja pomislio da je uzrok toga što ne dobija kofere iako odgleda video upravo to na što upozoravam.
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
Igrač od 6* napreduje 20% sporije nego igrač od 5*... Ako ti za F20 igrača na 5* treba 75 kofera, na 6* će ti trebati 90 kofera... Svi ti faktori su relativna stvar, jer trening od 0.75% ne skida uvek 0.75% kondicije... Nekad skine 1%, nekad 0.5%... A ni napredak nije fiksan, znaš to iz stare verzije...
Wolf, da je bogdo 20%. Prije će biti 30-40% jer ako je po starom igrač na 5* dobijao 150-160% pa kad pređe na 6* jedva preko 100% onda je opalo napredovanje mnogo drastičnije od 20%. Ja sam na toj staroj verziji baš radio taj prosjek ne na par treninga nego na 10-15 pa tu mora biti neke istine. Iskusniji igrači od mene su govorili i 40%, ali ja sam to ocijenio na nekih 35%. E sad treba još jednom provjerit i sa ovom novom verzijom, kad budem imao vremena uradit ću.
Last edited by MNK Kaskada; 02-06-2018 at 10:24 PM.