Faktor 21
Izgleda bolji faktor imaju samo igrači od 130 mil, ovi od 129,9 su F21 u najboljem slučaju.
Faktor 21
Izgleda bolji faktor imaju samo igrači od 130 mil, ovi od 129,9 su F21 u najboljem slučaju.
40% je bilo na 7*, u odnosu na 6*... Jedino ako sad nešto nisu promenili...
Ajmo ovako... Pereda je F16 na 4*, odnosno F20 na 5*... Pretprošlu sezonu je završio na 121%, prošlu počeo na 101%, a završio na 125%... To znači da je u sezoni zaradio 24%... Od tih 24%, 19% je gurao kroz 6*, a 5% kroz 7*... 24% je tačno 6 kvaliteta... Igrač utakmice je bio 24 puta, možda je još jednom dobio skil poen iz poklona i 5 - 6 puta u toku sezone sam mu dao zeleni kofer, kada je razmak između dve utakmice bio 3 sata... Sve ukupno je tako zaradio oko 8% ili 2 kvaliteta... To znači da je regularno, samo trošenjem kondicije koja se sama dopunjava, zaradio 16% odnosno 4 kvaliteta... Na 5* on bi zaradio 20%, odnosno 5 kvaliteta... 4 je 20% manje od 5...
Last edited by Steppenwolf; 02-07-2018 at 05:29 AM.
otkako su krenuli sa dnevnim ponudama, više ne dobijam ponude od 24h za 79 tokena.
takvi igrači mi odgovaraju jer imaju 19 godina, dve pozicije, spec i kvalitet 119% i cena od 79 tokena je sasvim OK, bar meni.
nadam se da ovo ne znači da ih više neće biti u ponudi, jer ovo sa dnevnim ponudama je teška glupost.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Kako protiv ove formacije??? Samo se zeleni potroše za džabe, a još kada izvedeš 3 igrača da bi se odmorili, e onda i plavi.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Momci, hoćemo da se malo igramo? Npr čiji igrač ima najviše "scorer points" (asistencije+golovi) ili je bio najviše puta igrač utakmice ili ima najviše žutih i crvenih kartona ili tako neka zezanja, dobija dres i grb po izboru iz prodavnice (ne oficijelne stvari). Samo glavni timovi. Ok Wolf, ti sva 3. Ali Kaskada samo jedan. 🤣🤣🤣
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk